Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Een stoere outfit voor meiden!

10 september 2018

ONLY FOR BETTIES

Ik ben gek op jurkjes, rokjes, kleurtjes, eigenlijk álles wat lekker meisjesachtig is. Maar soms vind ik het ook leuk om voor Aukje wat stoerders uit te zoeken. Of eigenlijk.. Aukje vindt het vooral zelf fantastisch om gekleed te gaan als een echte rock chick! Deze outfit van Blue Rebel is daarom zo gaaf. En ook helemaal super voor de wat grotere meiden!

Blue Rebel heeft verschillende collecties. Dit keer laat Aukje jullie een mooie set zien uit de nieuwe winter- en SPOT ON collectie. De SPOT ON collectie bestaat uit een aantal stoere items die de outfit van je zoon of dochter helemaal af maken.

BLUE REBEL PYROPE

Op deze broek werd ik direct verliefd. Het is jammer dat mijn maat er niet is want ik had ‘m zó gekocht voor mezelf! De jeans is gemaakt van een fijne corduroy stof en voelt daarom heerlijk zacht en soepel aan. De skinny sluit echt perfect aan. De kleur is een keer eens wat anders, namelijk donkerrood/bordeaux. Deze kleur zie je in veel collecties bij verschillende merken terug dit najaar dus is de jeans prima te combineren. Wat mij betreft een echte musthave dus!

Naast de comfy denim zijn er nog twee speciale jeanskwaliteiten:

  • regular denim: gemaakt van hoge kwaliteiten zoals zachte twill.
  • Active denim: deze spijkerbroek reageert actief op al je bewegingen door de ongekende stretch. De sterke kwaliteit zorgt ervoor dat de jeans wel tegen een stootje kan.

SPOT ON – T-SHIRT LONG SLEEVE

Op de jeans draagt Aukje een leuke longsleeve uit de SPOT ON collectie in de kleur off-white. Wij zijn gek op streepjes dus de keuze was snel gemaakt. Lekker opvallend en een leuk detail zijn de gouden sterren en tekst ‘Blue Rebel Denim’. Wat ik vooral ook erg leuk vind is het geknoopte effect aan de voorkant. Dit maakt het shirt weer nét even anders.

SPOT ON – SPORTY JACKET

De absolute topper in de SPOT ON collectie is wat ons betreft het zwarte Sporty Jack. Dit vest is gemaakt van een shiny polyester en voelt ontzettend zacht en soepel aan. Het geeft het geheel een ontzettend stoere look en ideaal nu met de koudere temperaturen. Over de mouw loopt een band met een subtiel glittertje. Op de achterkant staat ‘Blue Rebel’ in geborduurde letters. Ik weet zeker dat jouw Betty dit vest heel graag zal dragen!

INFO:

  • Aukje is 132 cm en draagt de jeans in maat 128. Ze is wat smaller en deze maat zit pérfect!
  • Het shirt draagt Aukje in maat 134/140 en valt goed op maat.
  • Het jasje draagt Aukje in maat 122/128. Het valt nu perfect. Bij twijfel zou ik voor de grootste maat kiezen.
  • Leuk weetje: Het jasje is qua kleur en stof exact als het Br@nd vest in Nearly Black dus goed om te weten als je nog op zoek was!
  • Betty staat voor ‘stoere chick’, dat is aan deze outfit wel te zien!

De leuke laarsjes van Aukje zijn uit nieuwe collectie van Koel4Kids. Ze komen later nog eens uitgebreid terug.

SHOPPEN:

De jeans is hier verkrijgbaar via de officiële site van Blue Rebel.

Bekijk de gehele wintercollectie hier.

Kijk voor alle verkooppunten bij jou in de buurt in de storelocator op de officiele website van Blue Rebel.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @mama_mause plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

outfitoutfitoutfitoutfitoutfitoutfitoutfitoutfit

sponsored-post

 

 

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply