NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

Hoe dragen we de lange rok in de winter?

9 juli 2017
Untitled design (2)

MIX AND MATCH: SALE EN NIEUWE COLLECTIE

Volgens mij is de longdress inmiddels aardig ingeburgerd in het straatbeeld. Een trend daarop voortbordurend is de zwierige maxi skirt. Linde heeft er één en het is één van de favorieten uit haar zomergarderobe, je ziet hier over welke rok ik het heb. De meningen onder onze volgers over deze rok waren nogal verdeeld, van hot tot oubollig. Neemt niet weg dat het een trend is, maar het staat iedereen natuurlijk vrij om zelf te bepalen welke trends ze leuk vinden. Ik vind de zwierige maxi skirt zelf zo gaaf dat ik er zeker deze winter weer één wil aanschaffen. En ik heb al een mooi exemplaar op het oog. Namelijk een oudroze rokje met tule bovenlaag van Molo. Deze rok is niet super lang, maar de tule laag komt over de knie.

Waar ik alleen tegen aan loop is hoe je nou een lange jurk of rok combineert in de winter. Ik kan ze me alleen maar voorstellen met blote beentjes en een sandaaltje. Tot nu toe ontdook ik deze trend dan ook in de winter, maar daar gaat nu verandering in komen. Er moet toch een stylish manier zijn om een maxi skirt in de koude maanden van het jaar te dragen? Denk je mee, ik hoor graag hoe jij deze trend in de winter zou dragen.

Natuurlijk heb ik er zelf ook over nagedacht en mijn ideeën deel ik ook:

  • Combineer de maxi skirt met een dikke kabelmaillot en kistjes.
  • Ga voor een dikke panty en een half hoog laarsje, met als eventuele extra een paar geitenwollensokken. Wel leuke natuurlijk, ze bestaan hoor.
  • Of combineer die dikke panty met een paar veterschoentje met franje flap (zie collage).

In de collage heb ik de Molo rok gecombineerd met een sale shirtje van Mini Rodini. Ook heb ik al een winterse combinatie bedacht met een warme sweater en een fijne maillot. Zowel de sandaaltjes als de veterschoenen kun je nu met korting kopen.

Shoppen: rokshirttruimaillottas sandaaltjesschoenen

Annemarie

  • Volg Annemarie op Instagram
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply