GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

REVIEW TOPITM – Tweede levering

25 september 2019

Maritiem Chique!

Eind augustus werden we al blij verrast door de mooie eerste levering van TOPITM. Die blog lees je hier nog even terug. En twee weken geleden kwam alweer de tweede levering van TOPITM in de winkels. En ook deze levering is fan-tas-tisch ontvangen! 

Centraal in deze tweede levering van TOPITM staan de kleuren blauw en grijs met een warme koperbruin als accentkleur. Deze combinatie geeft meteen een chique (beetje Franse) uitstraling! De eerste levering had een vleugje ‘military’en dat zie ik hier ook terug, aangevuld met een tintje ‘marine’. De belijning en de symbolen geven deze girly items een stoere twist!  De ruit, die deze winter niet mag ontbreken, zien we ook in deze levering terug.

Het viel niet mee om een review set te kiezen…  maar gelukkig heeft Bente (net 8 jaar) inmiddels een eigen smaak en mening ontwikkeld. Ze koos voor een hele mooie outfit: een combinatie van rokje Tony, top Daan en legging Robien. Net als de andere items in deze levering, is deze outfit voorzien van prachtige details, mooie sierrandjes, stoere knopen en zelfs een ster-hanger op de top. Het zijn juist deze details en afwerking die TOPITM altijd net even anders maken. Daarbij komt dat het altijd super zachte stoffen zijn. Het draagt zo fijn! En wat staat het geweldig! Als ik een top 3 in de inmiddels volle kledingkast moet benoemen, dan zit deze outfit daar zeker bij!!!

Om de outfit helemaal af te maken, draagt Bente een velours los kraagje! Wat een prachtig item! En ze voelt het amper zitten. Natuurlijk zal ze dat niet altijd dragen maar in het weekend of naar een feestje wel! Wij houden ervan! Het kraagje is verkrijgbaar in bruin (koper) en blauw.

Mocht je de ruitjes legging teveel vinden in deze combinatie, kies dan voor de blauwe basis legging zonder print. Eigenlijk mag ik het geen ‘basis’ noemen want deze legging is gemaakt van echt hele fijne travelstof. Zelf draag ik ook veel travel items dus ik weet zeker dat deze legging dochterlief ook gaat bevallen. Nu kunnen we lekker afwisselen met de ruitjes.

Maatinfo: Bente is 140 cm en heeft een smal postuur. Met 140 cm zit je net op het einde van de draagmaat 134/140. Omdat ze smal is past het vaak nog maar is het soms te kort. Dus het is dit seizoen even zoeken naar de juiste maat (bij alle merken overigens). Bente draagt hier de rok in maat 134/140. Hierin heeft ze ook nog voldoende groeiruimte voor de winter.  Het shirt en de legging draagt ze in maat 146/152. Een maat kleiner was precies pas en gaf geen enkele groeiruimte. Met deze outfit kan ze sportief chique de winter door!

Je shopt de items hier: ShirtRokLegging travel – legging ruit – kraagje koper

Voor de hele collectie, klik je hier.

Is je maat er niet meer, klik dan hier voor de overige verkooppunten.

Meer info: www.topitm.nl 

Liefs, Jolanda

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

topitm winter 2019

 

topitm winter 2019

De details en de mooie afwerking maken TOPITM zo bijzonder!

 

topitm winter 2019

 

topitm winter 2019

 

topitm winter 2019

Zo gaaf dat kraagje!

 

topitm winter 2019

 

topitm winter 2019

Door de zachte, fijne stoffen kan ze er heerlijk in bewegen.

 

topitm winter 2019

 

topitm winter 2019

 

topitm winter 2019

 

 

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply