GIRL OOTD

A TOUCH OF STRIPE in 5 outfits

31 oktober 2016

VIJF INSTA-OUTFITS VAN NOVA

Instagram is mijn dagelijkse kost. Ik houd ervan! Ik ben altijd nieuwsgierig wat anderen posten en ik doe er zelf uitgebreid aan mee. Het meeste van mijn foto’s gaan over de #ootd’s van mijn drie dametjes. Ik vind het super leuk om outfit fotootjes te maken en dat doe ik vrijwel dagelijks. Het liefst vóór het naar school gaan en een vereiste is dat het niet langer dan 60 seconden duurt, want anders willen de meiden niet meer….Vandaag heb ik vijf looks van instagram-Nova op de blog gezet en alle outfitjes hebben een Touch of Stripe! Welke vind jij het leukst?

1.NONO “kiekeboe”-shirt

NONO longsleeve

Dit shirtje van NONO is te gek! De zwart/offwhite streepjes zijn overal bij de matchen en het harige vosjes, zoals mijn meiden het noemen is gewoon te geestig. De handeling: open-dicht, open-dicht wordt hier geregeld uitgevoerd;) Klik maar op de foto! Het okergele rokje van een oudere collectie van Bengh per Principesse heb ik via een facebookgroepje bemachtigd. De maillot van CarlijnQ is echt perfect om te matchen bij heel veel setjes. De blauwe Twins schoentjes zijn zowel chique als stoer te dragen! Perfect voor Nova!

 

2. Little label sweatdress

Little Label

Over dit jurkje van Little Label heb ik destijds een blog geschreven. Je kunt de blog hier teruglezen. Deze sweatdress  is écht super zacht en comfy en wat is de frambozenrode kleur toch een streling voor de oog!

 

3. De quilt dress van br@nd for girls

Br@ndforgirls

Dit jurkje van br@nd for girls heeft een geweldige Sneak doorgemaakt bij Shopaholiek, deze preview lees je hier. De kleur is adembenemend mooi en de oranje/ecru glitter strepen in de hals en bij de mouwen maken dat het een prachtig herfstachtige touch krijgt.

 

4. De preppy stripes van bobbi ravioli

Bobbiravioli

Dit heerlijk zittende comfortabele jurkje van bobbi ravioli is een genot voor Nova om te dragen en een genot voor mij om naar te kijken. Je ziet gewoon dat het heerlijk moét zitten en wat staat het ook té schattig! Hier kun je geen genoeg uitvoeringen van in de kast hebben hangen. De blog over dit jurkje kun je hier ook teruglezen.

5. Mixen & Matchen is de sport

brandforgirls in de mix

Mijn uitdaging is toch altijd te mixen en te matchen. Ik vind het zo leuk om zelf iets te verzinnen. Nova draagt hier namelijk van boven naar beneden: br@ndforgirls, bombaforgirls (van Zonne geweest, dus echt al wat ouder), Little Label okergele maillot met diagonale strepen. Ik houd van benen die blikvangen en deze zijn mooi in herfststijl. De schoenen zijn van Vingino en die heb ik laatst met een saleprijs gekocht. Ik heb er zwarte veters bij gekocht. Er zaten witte in, maar deze vind ik mooier voor het najaar.

En dan nu de vraag:

Stel jij mag nu één van deze setjes kiezen die jouw dochter morgen aan gaat doen. Welke wordt het dan?

 

Instagram:

@barbara.vanschaik voor nog meer outfit foto’s van Nova en haar zussen

@shopaholiek met the-total-view van alle Shopaholiek bloggers

 

 

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply PETRA 1 november 2016 at 20:33

    100% voor set nummer 1… heerlijk eigenwijs?

  • Leave a Reply