GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

REVIEW! RETOUR JEANS SUMMER 2020

18 maart 2020

Voor stoere, hippe kids!

Nu dochterlief 8 jaar is, krijgt ze een eigen mening qua kleur en stijl van haar kleding. Langzaam verdwijnen de roze jurkjes uit de kast en maken deze plaats voor wat stoerdere outfits. Gelukkig houdt ze nog wel steeds van kleur in haar kleding. Ook verdwijnen er merken in de kast die niet meer passen bij haar leeftijd en komen er andere merken bij, zoals bijvoorbeeld Retour Jeans

Retour Jeans is namelijk hét jeansmerk voor stoere, modieuze, hippe kids, die zich graag door hun kleding willen onderscheiden. Fashion for kids met een volwassen twist. Het merk staat voor premium kwaliteit, een goede pasvorm en afwerking met oog voor detail. Hadden we een paar jaar geleden slechts 1 jurkje of een paar shirts van Retour Jeans in de kast, we zien nu dat de collectie steeds meer aansluit bij de wensen van onze grote dame. Nog steeds kiest ze voor rokjes maar wel met een gaaf printje! En haar shirts zijn deze zomer voorzien van kanten details of stoere opdrukken. Het merk is eindeloos te combineren zodat we steeds weer een nieuwe look creëren. Een week geleden shopten we overigens al drie mooie bikini’s van Retour Jeans. Deze blog lees je hier nog even terug.

Voor deze review koos ze voor de stoere denim dress genaamd Loes. Dit is een halflange jurk uit de nieuwe zomercollectie van Retour Jeans. De jurk heeft cut-out shoulders, een knoopsluiting voor, een vastgestikte strikceintuur in de taille en een split aan de zijkanten. Het is overigens een heel soepele denimstof wat heel fijn draagt. De prachtige wassing geeft de jurk een extra hippe uitstraling.

Daarnaast koos ze voor een rood zomer jack, genaamd Ellen. Het jack heeft een opstaande kraag, een ritssluiting voor en steekzakken. De mouwen zijn voorzien van blauwe sterren met een heel subtiel glittertje. En hoe gaaf is de opdruk aan de achterzijde!

Maatinfo:

  • Bente is 144 cm en draagt de jurk in maat 11/12. Deze sluit mooi aan en er is nog wat groeiruimte.
  • Het rode jack is maat 9/10. Deze valt dus iets groter.

Shoppen:

  • Denim jurk Loes shop je hier.
  • Klik hier om het jack Ellen te shoppen.

 

Veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

1

 

 

 

 

 

 

6

 

 

 

*sponsored post

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply