GIRL

TOP 3 FAVO jurkjes van NINNI VI zomer 2016

25 februari 2016
TOP-3

DEZE DRIE ITEMS STAAN OP MIJN WISHLIST

Bij het zien van al dit moois wil ik altijd maar één ding. Shoppen! En vaak een beetje te veel. Ik heb natuurlijk de pech (grapje hè?!) dat ik de meeste collecties al een tijd van tevoren heb gezien en dus al een beetje weet wat er op mijn wishlist staat als de collecties uitgeleverd wordt

Klem bovenaan stond de set die Eva al heeft laten zien in de review (link), maar omdat jullie die al gezien hebben, laat ik jullie met andere 3 favoriete setjes zien. Ik kan je zeggen: het was lastig kiezen dit jaar. De collectie is groot en heeft mijn favoriete kleuren. Toch springen deze drie items eruit voor mij. En dan heb ik gekeken naar draagbaarheid, kleur en heb ik gewoon mijn onderbuik-gevoel gevolgd.  Eerlijk is eerlijk: de maxidress vind ik zo ontzettend tof! Maar ik vind Eva daar iets te klein voor al weet ik zeker dat het haar wel echt leuk en eigenwijs zou staan. Zij is het klauter-in-de-boom typje en ik kies voor haar liever een kort jurkje, short of sweatpants. Had mijn kindje dus iets groter geweest dan had deze jurk zeker weten in mijn top-3 gestaan. Dus helemaal onderop zet ik hem er toch bij 🙂

Ninni Vi shop je vanaf nu online hier, hier, hier en hier.

Op 1 staat bij mij het grijze sweatjurkje met gele mouwen met een beetje turquoise. Dit jurkje kun je al heel snel aan, zit lekker en ook met de wat koudere zomerdagen ben je gelijk aangekleed. Ik vind deze echt, echt, echt superleuk! Mijn allereerste keus dus!

IMG_5991

Op 2 dit vrolijke jurkje in turquoise, grijs en een beetje geel en roze. Van dit jurkje krijg ik gewoon een glimlach op mijn gezicht en ik vind hem lekker zomers.

IMG_5992

Op 3 staat dit roze jurkje. Ik moet gewoon iets met die dalmatierprint hebben! Ik hou van een dierenprintje en de tijgerprint kennen we nu wel. Check ook de sokken: daar zit ook zo’n printje in :).

IMG_5989

De maxidress zal waarschijnlijk ook echt de winkels uitvliegen, dus is jouw dochter daar een type voor: super! De streepjes in combinatie met de dalmatierprint: love it!

IMG_5988

 

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply