Anouk GIRL KERST

A sparkling Christmas in NIK&NIK

4 december 2016

SHINE ALS NOOIT TEVOREN IN DEZE KERSTJURK VAN NIK&NIK

Benthe en ik houden van glitter, veel glitter, zeker in de feestdagen-periode kan het ons niet sparkling genoeg zijn. Voor de kerstdagen hangt natuurlijk haar prachtige Ninni Vi Limited Edition jurkje klaar, maar aangezien er meerdere feestmomenten zijn – we hebben in Nederland tenslotte twee kerstdagen en daarnaast ook een kerstdiner op school, de jaarwisseling en dan zitten wij ook nog eens ruim in de verjaardagen die periode – hebben we aan 1 jurk natuurlijk niet genoeg.

Vroeg in dit seizoen viel ons oog op deze prachtige allover sparkling jurk van NIK&NIK. Hoewel ik even driedubbel moest slikken bij de prijs, kon ik hem toch niet weerstaan. Ik heb tenslotte ook Norah nog en de jurk is tijdloos, zo praatte ik het goed voor mijzelf.
Het bleek gelukkig geen miskoop, de jurk is werkelijk geweldig, wat een mooie dikke kwaliteit! Hij glinstert zoals gezegd enorm, maar toch is het niet overdadig. Ook Benthe is in de wolken met haar ‘glitterjurk’. Voor de feestdagen houden we hem vooral rustig en glinsterend, maar om het jurkje nu ook gewoon al te dragen en hem iets stoerder af te kleden draagt Benthe er een jeansgilet op. Deze is van Dutch Dream Denim en kennen jullie wellicht nog uit een eerdere review, de fake leather legging is dé musthave van deze winter en ook bij deze outfit past hij perfect.

Leuk om te weten: De jurk is er ook in een NIKKIE damesvariant, twinning is winning zeggen ze toch? Je shopt het damesjurkje onder andere hier.

Maatinformatie
Benthe is 114 cm en draagt de jurk in maat 6 (116). Hoewel andere NIK&NIK jurken haar nog passen in maat 4 heeft ze van deze echt een 6 nodig.

Shoppen
Jurk NIK&NIK
DDD Gilet Pofu
Legging Name-it

Heb jij al een kerstoutfit bij elkaar geshopt? Laat het ons zien op Facebook, dat vinden we leuk!

1

2

3

4

5

6

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply