Anouk GIRL MUSTHAVE REVIEWS

Benthe in Dutch Dream Denim spijkershort Perere

12 mei 2017

SHORT, SHORTER, SHORTST… EVERY GIRL NEEDS A DENIM SHORT!

Bij het bekijken van mijn zomerfoto’s van vorig jaar, viel mij direct één ding op. Mijn dochters dragen namelijk wel erg vaak shortjes. Op de een of andere manier pak ik deze het allermeest uit de kast. Hoeveel ik ook houd van rokjes en jurkjes, voor mijn oudste dochter Benthe zijn korte broekjes toch echt hét perfecte zomeritem. Ons meest gedragen shortje vorig jaar was het spijkershort met patches van Dutch Dream Denim, dus je begrijpt hoe blij ik was dat er ook dit seizoen weer een aantal heel gave exemplaren in de collectie zitten.

Spijkershort Perere

Wij kozen ditmaal voor het stoere en toch girly broekje genaamd ‘Perere’. Dutch Dream Denim staat bekend om het gebruik van fijne materialen en prachtige pasvorm tegen een nette prijs. Ook dit spijkershort is gemaakt van jog denim, hierdoor rekt het mee en is het heerlijk draagbaar voor je dochter. Door de girly borduursels op de pijpen krijgt dit broekje naast de stoere uitstraling van denim ook een lieflijke look en feel. De mooie wassing en slim-fit pasvorm maken het tot dé zomer musthave voor elk meisje van jong tot oud.

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat een spijkershort werkelijk overal mee te combineren is. Een hemdje, een shirtje of wat dacht je van een gaaf opgeknoopt bloesje voor een ware cowgirl uitstraling? Ook qua kleur kun je niet misgaan, ideaal toch? Wij kozen er deze keer voor het broekje te combineren met een pantershirtje uit de nieuwste collectie van Waaaw, bijpassende zomerhoed van Claesens en te gekke cowboylaarzen.

Facts

  • Het shortje valt goed op maat, Benthe van 117 cm (normaal postuur) draagt maat 116.
  • De kwaliteit van Dutch Dream Denim is perfect, zelfs na vele wasbeurten ziet de kleding er nog als nieuw uit.
  • Verkrijgbaar van maat 92 t/m 164.
  • In de taille zit verstelbaar elastiek.
  • Eindeloos te combineren.

Fashionideetjes

  • Draag hem op de net wat frissere dagen eens met kleurrijke kniekousen en een sweater.
  • Boho sandaaltjes eronder en je waant je op Ibiza.
  • Een geknoopt bloesje matcht super bij dit broekje.

Shoppen

Dit shortje en nog meer Dutch Dream Denim shop je evenals het shirtje bij onze spotlightshop KienK:

Meer foto’s van Anouk op Instagram. Andere blogs van Anouk lees je hier.

spijkershort

spijkershort

spijkershort

spijkershort

spijkershort

spijkershort

spijkershort

spijkershort

spijkershort

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply