Barbara REVIEWS

REVIEW NONO: kussengevecht in stijl!

20 september 2016

MOONLIGHT AND DAYLIGHT IS TWINNING

Moonlight and Daylight (lees: Zonne en Nova) hebben, zoals je ziet, zin in deze review.  De shoot was nog niet klaar of de set fungeerde als een zussen kussengevecht! Het thema van NONO staat deze winter in het teken van cosy winteravonden en gezellig cocoonen op de bank, maar wel in stijl! Dat gaan deze twee meiden je laten zien, want gezellig is het, dus alleen die winter nog.

Moonlight and Daylight zag ik direct voor me met dit blondje en deze brunette. Met al die meiden in huis, leek het mij zo leuk om deze twee doerakken eens te twinnen. Ach, waarom ook niet? Twinnen is voor mij niet persé dat ze in hetzelfde jurkje lopen, maar wel dat ze dezelfde kleurtonen, motieven of materialen dragen en dat heb ik met deze twee geweldige outfits gedaan.

Grote zus Zonne:

draagt een prachtig lederlook rokje waarvan ik direct dacht: “ Die wil ik!” Er zit een leuk splitje in het voorpand en een grappig roze klosje om het harde zwart weer wat speelser te maken. Daarboven draagt  Zonne een koraalroze longsleeve met de tekst “Be youty” . Nou, don’t worry,  jeugdig blijven we ons hele leven;) De legging heb ik uitgekozen matchend bij Nova haar shirt. Hij is zwart/wit gestreept en er zit een prachtige warm gouden bies aan de zijkant. Zo leuk dat dit goud weer terugkomt in de letters op de longsleeve!

Facts and Figures:

Zonne draagt alles van NONO in maat 116. Ze is 115 cm. lang en ik vind dat alles perfect zit met nog groeiruimte voor de winter.

NONO

NONO

NONO

NONO

NONO

 

Kleine zus Nova:

draagt een heel girly setje. Nu ze het aanheeft krijg ik Kerst ook in mijn vizier. Wat een glitter en glamour. Dit wordt de hele winter een klein feestje op de bank! Het rokje vind ik ook bij dit outfitje de eyecatcher. Het is koraalroze met twee lagen tule. In de eerst laag zie je gouden blaadjes. In de tweede laag gouden stippeltjes en dan kom je bij de onderrok. De glitterband in de taille geeft mij een soort van duizend en één nacht gevoel, zo mooi diep van kleur is het.

De gestreepte longsleeve twint weer mooi met Zonne haar legging. Het is zwart/wit gestreept en er staat een nachtdier op met een lekkere harige kuif. De grap is dat je de kuif omhoog kan slaan en dan zie je toch een lief diertje tevoorschijn komen… De lederlook legging geeft dit setje weer enorme pit en matcht natuurlijk perfect bij Zonne haar rokje. Het zwarte vestje met glitterdraad maakt dat deze outfit tot in de puntjes is verzorgd. De boord van de mouwen en onderkant van het vest is goud glitter van kleur. Ik vind het echt een chique vestje. Deze complete look is super girly, maar toch ook een tikkeltje stoer!

Facts and Figures:

Nova draagt alles in maat 104 en ze is ongeveer 93 cm. De maat is perfect voor Nova, want ze heeft voldoende groeiruimte. Alleen de band van het rokje zit bij Nova aardig strak. Een maatje groter was ook prima geweest.

De dames zijn helemaal blij met hun NONO outfits en zijn niet te stoppen met het kussengevecht! Ik krijg terstond zin in cats-and-dogs regen, verwarming aan en wegzakken in deze harige kussens. Kom maar op herfst! Wij hebben het binnen toch gezellig en dat doen we in stijl!

 

NONO

NONO

NONO

NONO

NONO

NONO

NONO

NONO

NONO

NONO

Shoppen:

koflo.nl

kixx-online.nl

stenen winkel

Verdere informatie vind je op de Facebookpagina van NONO

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply