GIRL REVIEWS

Yuna in Kiezeltje, Bomba en Clic! ss 16

11 mei 2016
Kiezeltje

Yuna in Kiezeltje, Bomba en Clic!

Yuna showt jullie vanavond een heerlijk zomers setje. Dit maal een mix van drie merken. Het jurkje van Kiezeltje was mij gelijk al opgevallen als een echt – moet ik in de kast hebben hangen-  gaaf zomerjurkje. Mooi door zijn eenvoud en tegelijkertijd bijzonder door de fraaie details. Maar ik kan me ook voorstellen dat dit jurkje aan je aandacht is ontsnapt. Want de zomercollectie die Kiezeltje heeft is nogal groot, met voor ieder wat wils.

De grijstinten van het jurkje met gele accenten, zoals de bandjes op de achterzijde en het trekkoordje met een mooi lint, geeft het jurkje een heerlijk zomerse uitstraling. De legging heeft exact hetzelfde lint als wat in het jurkje zit, als afwerking. Het jurkje loopt rond uit en valt achter ietsje langer.

We combineerden het zomerse setje van Kiezeltje met een jeans gilletje van Bomba. Ik heb nog nooit eerder een jeans gilletje voor Yuna in haar garderobe gehad, maar ik ben om. Het gilletje past bij veel wat we in de kast hebben en is handig op een frissere zomerochtend of gewoon als stoere finishing touch van je outfit.

Bij het spijker gilletje zat een lief schelpen armbandje. Yuna was er gelijk weg van en haar idee als haar accessoire hebben we uitgevoerd. Het armbandje is tijdens onze vakantie in Griekenland vooral gedragen als haar accessoire.

De gave goudachtige sneakers zijn van Clic!. Yuna wil steeds minder laarzen aan en kiest liever sneakers. Deze sneakers van Clic! zijn gelukkig van leder met een fraaie pasvorm en prachtige kleurstelling. Ze zitten erg mooi en kunnen ook gelijk met blote voeten gedragen worden, zonder dat ze pijn doen.

Maatadvies:

Yuna is 114 cm en zowel het setje als het spijker gilletje zijn maat 110/116. Het jurkje valt al wat korter, nu ik het gewassen heb. We dragen het op een hoogzomer dag met een shortje eronder.  De schoenen zijn maat 28 en vallen op maat met een normale pasvorm.

 

Verkoopinformatie:

Jurkje en legging Kiezeltje

Spijkergilletje Bomba

Lederen sneakers Clic!

 

 

 

DSC_1502verkleind DSC_1512 DSC_1509DSC_1513DSC_1522DSC_1528DSC_1531DSC_1534

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply