Barbara REVIEWS

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

21 september 2017
Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim!  De jeans onder de jeans! De pasvorm, de snit, het jogg denim, de details; alles klopt! Zo’n broek wil iedereen in de kast hebben. Ik vraag me af waarom er niet zo’n jeans is voor onze hippe mama’s? 

De zusjes Van Schaik en ik gingen op pad op een zondagochtend naar een geweldige kersengaard in de buurt. Bijna naast het huis, dus hoe fijn kan het zijn. Ik had daar namelijk een geweldig muurtje ontdekt en daar moesten mijn urban streetstyle meiden in hun coole jeans tot leven komen.

Deze skinny jeans, Cache genaamd, is een blijvertje en een snel pakkertje uit de kast! Heb je de kniestukken al ontdekt? En wat dacht je van de kontzakken. De kruissteken zijn toch fenominaal? Deze jeans is er één wat opvalt en laat ik dat nu heel erg tof vinden. Ik bedoel, een recht op en neer spijkerbroek kan fijn zijn, maar iets aparts is toch veel leuker?

Mijn meiden, ik geef het eerlijk toe, zijn toch vaak van de jurkjes en rokjes. Dat vind ik ook meestal het leukst om te mixen en te matchen en ze vinden het vaak ook lekkerder zitten, maar deze broekjes…. Tja, do I have to say more? Wat nu belangrijk is, is dat het fijn zit en dat doet het! “De broek beweegt lekker met me mee, mam!” Hoor ik Zonne zeggen. Wat fijn, want deze broek is multi-inzetbaar.

De Bobbie mix

Bobbie draagt er nu een geweldige groene sweater van Nik & Nik op en een kraagje met een heel dun blauw streepje van LOOXS Revolution. De donkerblauwe sneakers met zilveren sterretjes zijn van Studio Maison en zo is Bobbie toch een echte schoolgirl?

De Zonne mix

Zonne heeft een hele toffe sweatdress aan van Brand for Girls, Dress Base.  Je kunt naar wens je eigen opdruk kiezen en wij waren direct gek op deze hippe beatles. Ik wilde met dit stijltje laten zien dat een sweatdress zo leuk staat op een spijkerbroek. Doe jij dat wel eens? Het kraagje is van Indian Blue Jeans. Zo enorm inzetbaar, want bijvoorbeeld bij dit geweldige jurkje, klik hier, zie je dat het ook heel tof staat! De zwarte veterboots zijn ook van Studio Maison en hierin zitten de sterren gestanst.

De Nova mix

Nova is urban vandaag. De monochrome tijgers met het grijze quilted vestje met luipaardprint aan de binnenkant, maken dat Nova heel stoer is. De kousjes en de omgeslagen pijpen van de spijkerbroek geven het een wat English feeling and I love It. Natuurlijk passen de basic Adidas sneakers overal onder.

Facts

  • Alle drie de zusjes dragen de Dutch Dream Denim jeans op maat.
  • De pasvorm is skinny en perfect
  • Fijne zachte jogg denim
  • Perfect om in te spelen en te bewegen
  • Goede prijs- kwaliteitverhouding

Shoppen

Barbara

  • Heb je ook Instagram? Kom je de meisjes dan volgen op barbara.vanschaik? Daar komen ze geregeld voorbij in outfit foto’s, maar foto’s van alledag krijg je ook te zien.
  • Meer blogs van mij lees je hier.

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

Dutch sisters styled in Dutch Dream Denim

 

 

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply