GIRL REVIEWS

Springtime in Indian Blue Jeans, Le Big en Zecchino d’Oro

13 maart 2016
Untitled design

FRIS, PITTIG EN GIRLY MET INDIAN BLUE JEANS

De afgelopen jaren droeg Linde het liefst jurkjes en rokjes en ook ik vond dat het leukste bij mijn kleine meid. Natuurlijk lagen er wel wat broeken in de kast, die zijn soms gewoon erg praktisch. Dit voorjaar merk ik dat het stapeltje broeken begint te groeien, mijn kleine meisje wordt al een beetje groot en een stoere jeans mag niet meer ontbreken. Onze favoriet is deze zachte skinny van Indian Blue Jeans die de naam Blue Nova draagt. Het broekje zit Linde echt als gegoten en is lekker strechty. Linde is een slanke meid met een paar lekkere billetjes, de super skinny fit modellen heb ik daarom aan ons voor bij laten gaan. Voor de meiden die een super smal broekje nodig hebben, zijn de super skinny’s van Indian Blue Jeans wel een echte aanrader.

Wachten met het dragen van de nieuwe collectie kan ik eigenlijk niet meer. Ik heb gewoon zin in wat nieuws en word zo vrolijk van al die heerlijke frisse zomerkleurtjes. De sweat bomber stal dan ook gelijk mijn hart. Wat een heerlijk zomers printje, geweldige kleuren en prachtig afgewerkt met de wit met goud gestreepte boorden. Zo’n accentkleur laat ik graag terug komen, bij deze outfit komt het goud terug in de halfhoge laarsjes van Zecchino d’Oro. Als het straks wat warmer is gaan we de jeans iets oprollen, bloot enkeltje en sneakers eronder, love it. Om het setje helemaal af te maken kozen we nog voor het Hello Love shirt, met streepjes. Ik viel vorig jaar al als een blok voor alle items met een streep en de liefde is nog niet over. Ook ben ik altijd gek op accessoires en waar kun je dan beter terecht dan bij Le Big. Dit merk heeft elk seizoen weer een zeer uitgebreide lijn met accessoires. Vandaag dragen we een strandhoedje die in allerlei kleurtjes verkrijgbaar is, het staat super leuk en op een warme zonnige dag is zo’n hoedje ook nog erg verstandig. Wat een heerlijk fris, pittig en toch girly setje is dit zo bij elkaar.

Linde is nu 120 centimeter en draagt de broek in maat 7, erg fijn dat deze in enkele maten wordt geleverd. Bij de bovenkleding hebben we voor maat 8 gekozen, voor de bomber is dit prima, het shirtje is voor Linde nog wat ruim en had ook in een maatje kleiner nog wel gepast.

Informatie:

Website Indian Blue Jeans

Facebookpagina Indian Blue Jeans

Shop Indian Blue Jeans

Le Big accessoires

Shop Zecchino d’Oro

Indian Blue Jeand Gouden Zecchino d'Oro Hoedje Le Big Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Indian Blue Jeans Blue Nova

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Inge 10 mei 2016 at 21:15

    Wat een superleuk jasje!!!! Van welk merk is dit jasje?

  • Leave a Reply