GIRL Jolanda OOTD

Diamants are a girls best friend…

22 april 2018
1 header

hip & super zacht…

Het hippe TOPITM heeft twee prachtige leveringen uitgebracht voor zomer 2018. De twee collecties zijn heel verschillend van elkaar maar alle items hebben hele leuke details en zijn net even anders dan andere merken. En alle stoffen zijn super zacht en comfortabel. Dat maakt het voor mij echt TOPITM. In de tweede levering viel mijn oog op de items met diamant print. Zo mooi! Kijk je mee?

Als de eerste zomersetjes in de kast hangen en we al kunnen genieten van het mooie weer, dan kijk ik rustig even rond voor wat aanvulling. Ik probeer dan qua kleur en stijl net wat andere items te kiezen zodat we mooi kunnen afwisselen en niet alles op elkaar lijkt. Als echte TOPITM fan hebben we natuurlijk al e.e.a. in de kast hangen van dit leuke merk maar deze diamantserie blijft in mijn gedachte. Omdat ik weet hoe zacht de stofjes zijn, weet ik ook dat dochterlief het zelf ‘s ochtends uit de kast gaat halen. Het is super comfortabel en het ziet er ook nog eens heel girly uit.

De TOPITM diamantserie bestaat uit een rokje, een shirt en een maxi rok. Afhankelijk van het weer kun je het combineren met een legging of kniekousen. De basis van de serie is een mooie grijze kleur. De diamant print is uitgevoerd in neon pink. De items zijn gemaakt van een soepele jersey en hebben een aansluitende pasvorm.

Item informatie:

  • Top Bregje: Mooie aansluitende top met kapmouwtje. In de stof zitten neon spikkels. Op de voorzijde zit een prachtige applicatie. Leuk detail zijn de bolletjes aan het kapmouwtje.
  • Blushing rokje: Aansluitend rokje met neon pink diamant print. Dankzij de soepele tailleband met neon pink koortje draagt hij lekker comfortabel. Leuk detail is de bies aan de zijkanten van dit rokje.
  • Maxi rok Bloom: Lange rok in grijs met een lengte tot de enkels en hoge splits aan beide zijkanten. Ook hier zie je de soepele tailleband met neon pink koortje terug en ook de mooie bies  aan de zijkant.

Direct shoppen: TOPROKMAXI ROKKNIEKOUSEN –  LEGGING

De hele TOPITM zomercollectie bekijken? Klik dan hier. En… altijd gratis verzenden!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

Topitm zomer 2018

 

Topitm zomer 2018

 

 

*Sponsored post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply