Barbara BUDGET

BUDGET: Dé sweatdress van Kiabi

22 oktober 2017
Kiabi sweatdress met patches

Deze Kiabi sweatdress met patches is er één om te onthouden en eigenlijk om gewoon te shoppen. Voor maar €15,- komt dit snoepje bij je meisje in de kast en wordt het zeker weten heel vaak aangetrokken.

Alle trends zijn hierin verwerkt. De speelse retrolook met de patches en de lovertjes zijn hiermee genailed! Doet jouw meisje of vent al mee met de patches rage? Hier in huis wel. Zelfs Nova heeft ze al op haar laarsjes zitten. Bekijk deze foto van mijn Instagram maar eens. Ik ben benieuwd of jij dat ook leuk vindt.

De stof van deze sweatdress is super zacht en de binnenkant nog zachter, omdat deze is geborsteld. Ik kan het haast voelen, jij ook? Leuk ook dat we kunnen kiezen. Voor ieder is er wat wils. De rode variant knalt eruit en hiermee heb je je rode trenditem ook in de kast. Blauw is wat meer ingetogen, maar met een leuke funny maillot of legging wordt ook deze een aparteling en de grijze vind ik ook heel tof! Ook hier kun je mixen & matchen tot je een ons weegt, want heel veel kleurtjes passen hieronder.

Misschien heb je nog wel een leuk fakefur giletje of spijkergilet in de kast. Draag deze er eens op om zo een weer heel ander stijltje te creëren. En wat dacht je trouwens van een kraagje? Wie draagt ze tegenwoordig nou niet? Ideaal is het en zo wordt het een heel gekleed jurkje, dat helemaal af is!

Facts

  • Deze sweatdress is alleen online te koop
  • Gemaakt van 95% katoen en 5% elasthaan. Dat moet wel cosy zitten!
  • Is leverbaar in grijs, rood en blauw
  • De maten lopen van maat 86 tot en met 122/128
  • Prijs is €15,-

Direct shoppen

Kiabi sweatdress: roodblauwgrijs

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik veel outfit foto’s en ook in mijn Stories zie je veel alle daagse gebeurtenissen voorbijkomen. Ik zou het heel leuk vinden om je daar te spreken en ook jouw foto’s te zien.
  • Meer blogs lees je hier terug

 

Kiabi sweatdress met patches

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply