BOY Marieke REVIEWS

Retour Jeans X Touzani

15 augustus 2023

Wij genoten deze zomer van vakantie in eigen land. Met iets minder mooi weer dan gehoopt, maar daardoor lekker veel plezier van deze toffe outfit van RetourJeans X Touzani!

Wanneer jullie de blog en ons volgen weten jullie inmiddels dat wij fan zijn van de collectie en het hier ook altijd met enorm veel plezier en grote regelmaat wordt gedragen, zeker door Sil welke na de zomervakantie naar de middelbare gaat. Ik merk wel dat hij zeker niet meer zomaar alles wil dragen en hij heeft inmiddels zo zijn voorkeuren.

Sil is tijdens onze vakantie zo’n beetje het grootste deel van de dag te vinden op het voetbalveld/pannakooi op de camping. Heerlijk met vakantievriendjes en vriendinnetjes aan de balsport. De comfortabele Unisex outfits van Touzani passen daar perfect bij.

Soufiane Touzani is een Nederlandse freestyle voetballer, met de meest spectaculaire hooghoudtrucs en balkunsten en zet zich voornamelijk in om meer kinderen in beweging te krijgen. Ook geeft hij kinden een podium door challenges aan te gaan met jonge talenten op zijn YouTube kanaal en TikTok. RetourJeans heeft al een aantal seizoenen een toffe samenwerking met hem door hun toffe outfits te combineren met zijn sportieve twist waardoor de items handige details hebben die tijdens het sporten van pas komen zoals bijvoorbeeld o.a. De “sleeves” met duimopening bij de mouwen.

In deze review showt Sil jullie 4 items welke allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. De Hoodie met de broek, de bodywarmer over de Hoodie. De Longsleeve op de broek, de bodywarmer over de Longsleeve….het kan allemaal. Heel fijn vinden wij altijd!

Sil draagt de broek in maat 11/12 en alle bovenstukken in maat 13/14. Leuke bijkomstigheid….Je shopt deze gave collectie nu fijn in de Sale. Veel shopplezier !

De sneakers hier op de foto zijn van Braqeez uit een vorig seizoen, ons blog daarover vind je hier.

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply