Barbara GIRL

Een complete trendy outfit bij Zalando

28 februari 2017
complete trendy outfit bij Zalando

VOGELVEREN A LA LADY GAGA

Altijd leuk om bij Zalando te shoppen toch? Voor jezelf, maar zeker ook voor je zoon of dochter. De nieuwste trends komen hier online met keuze uit zoveel merken en stijlen. Met het grootste gemak shop je een complete trendy outfit bij Zalando naar je eigen smaak! Duur of goedkoop, designer piece of lekker een outfitje voor alledag. Alles is mogelijk en dat maakt dat de keuze oneindig is. Ik word heel blij van combinaties maken en mixen met merken en stijltjes en dat wordt zo wel heel gemakkelijk gemaakt in één shop.

De rok van Noë & Zoë wordt het collectors item in de kast van je dametje. Het merk is al geweldig. Ken jij het? Noë & Zoë is een modelabel uit Berlijn. De collecties bestaan elke keer uit grafische prints in frisse kleuren. De oprichtster haalt haar inspiratie uit de kostuum- en filmwereld en dat zie je ook goed terug in de accessoires. Kroontjes, diademen, sjaaltjes alles past bij je collector’s piece. Dit rokje in tule is niet zomaar tule. Nee, het is van roze fancy jersey mesh. De band is elastisch en er zit een zilveren koordje aan. Ik moest gelijk denken aan de in veren gehulde Lady Gaga! De kleur is lekker basic, zodat het met heel veel items en kleurtjes gecombineerd kan worden.

Bijvoorbeeld het grijze name it shirtje.  Het is mooi geprijsd en door de gekleurde vegen die erop staan is het apart en past het op het rokje. Het bombervestje van Tom Tailer is sportief, maar toch ook heel meisjesachtig en het kan natuurlijk zowel binnen als, straks, buiten gedragen worden. De leggings zijn combinatie ideetjes en passen allebei bij deze look. Het schoeisel is ook altijd belangrijk! Wat wil je uitstralen? Deze Dr. Martens maken dit outfitje super stoer en de sandaaltjes met klosjes zijn ibiza-waardig, dus ze staan bij dit outfitje lekker los en perfect voor de zomer.

Dit stijltje vertaald zich in meerdere trends, namelijk:

 • Vogeltrend
 • Mint en metallic
 • Bomberjacks
 • Pastels
 • Veterboots
 • Ibizastyle
 • Sparen voor die geliefde designertas. Nu doe je dat voor deze Karl Lagerfeld tas in animalstyle. Gaaf voor je eigen kleine mini-me;)

Fashionideetjes

 • Draag op dit rokje een wat strakker topje/hemdje in animalprint
 • Wit bloesje of spijkerbloesje met vlindermouw zal op dit rokje heel gaaf staan. Zo houd je het zwierige element in stand en het is ook helemaal van nu.
 • Legging uit en kousen aan voor de sportieve look of die korte sokken voor de hippe touch
 • Het wijdvallende shirt is natuurlijk geweldig op die legging of tregging. Mixen met pastels wordt ook gemakkelijk, want in het shirt zit genoeg kleur om te kiezen. En anders pak je die grijze of zwarte legging en je krijgt een basic outfitje
 • Knoop aan de tas een roze of mintkleurig sjaaltje en je meisje zwiert over straat
 • De Dr. Martens hebben een zomers roze kleurtje en gaan bij heel veel outfits passen. Dit komt ook doordat het zo licht van kleur is en basic. Het blijft ook gewoon gaaf staan bij die blote benen!
 • Het jasje wordt straks het buitenjasje

Shoppen

Zalando kinderkleding

Zalando kinderschoenen

De Karl Lagerfeld tas

Barbara

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply