Anouk GIRL NIEUWE COLLECTIE

Trendy, sporty and basic, this dress has it all!

23 januari 2017
REVIEWPENN

NIEUW! PENN & INK N.Y. JOY THE MUSE

Voor een nieuw merk zijn wij altijd te porren! Jullie hebben het vast al gehoord en gezien, het bekende damesmerk Penn & Ink heeft deze maand een meisjescollectie gelanceerd. Dat hoef je een Shopaholiek natuurlijk geen twee keer te zeggen en we waren dan ook reuze benieuwd naar dit nieuwe kindermerk.

Penn & Ink N.Y. Joy the Muse, want zo heet de meisjeslijn, bestaat uit diverse veelal sportieve items. Van een blazertje tot een sportbroek en van een jurk tot een stoere legging, je kunt uitgebreid mixen en matchen.
Benthe wordt bijna 6 en draagt maat 116. Hierdoor valt ze net binnen de maatvoering van Penn & Ink (116-176) wat mij als moeder natuurlijk zeer blij stemde. Wij kozen voor een sportief donkerblauw jurkje model Cella met oranje bies. Ik was vooral heel erg benieuwd naar de stof en de maatvoering en van beide werd ik erg blij. Het dunne soepele polyamide voelt aan alsof je een sportshirtje aan hebt. Ik was bang dat het jurkje wellicht wat wijd en slobberig zou zijn, maar niets is minder waar, het valt mooi slank en netjes op maat.

Door de oranje bies kreeg ik direct het idee de jurk te combineren met meer oranje. Ik hou van ton-sur-ton en dook gelijk Benthe’s kast in. De match met de oranje kniekousen was snel gemaakt. Wat een heerlijk zomerse combinatie!
Om het jurkje nu al te kunnen dragen koos ik voor een gestreepte legging van Scotch R’Belle. Wij zijn fan van de leggings van dit merk, ze vallen mooi lang en hebben vaak te gekke prints (TIP! Je shopt er nog diverse in de sale) Het oranje Br@nd sportvest van afgelopen zomer is exact dezelfde kleur als de bies van de jurk, hoe gaaf! Mama blij, Benthe blij en de combi werd klaar gelegd om de volgende dag naar school aan te trekken.

Ons oordeel:

  • Prijs: Je koopt de jurk voor €49,95
  • Kwaliteit: Een luchtige soepele stof en zit heerlijk.
  • Varianten: het jurkje Cella is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, met een oranje bies en met een lichtgrijze streep.
  • Pasvorm: De jurk valt netjes op maat, Benthe van 115 cm draagt maat 6/116.
  • Pluspunt: De jurk is basic en minimalistisch en kun je daardoor op diverse manieren combineren. Zowel in de zomer als nu in de winter. Ook het luchtige stofje is een absolute plus, het draagt makkelijk en je neemt het ook handig overal mee naar toe zonder dat het direct in de kreukels ligt.
  • Minpunt: Deze jurk met oranje bies vloog de winkels uit en is nog maar moeilijk te vinden.

Fashion ideetjes:

  • Draag het jurkje nu met een mooie printed legging en een gaaf vest of mooie blazer.
  • Een spijkerjasje erop maakt het geheel hartstikke fashionable.
  • Penn & Ink zelf heeft ook superstoere leggings, echt de moeite waard om even te checken!
  • In de zomer combineer je de jurk met kniekousen en toffe sneakers. En als het echt warm wordt, gaan die kniekousen natuurlijk uit.

Shoppen:
Penn & Ink N.Y. Joy the Muse shop je onder andere bij Hip & Stip, Nino Kinderkleding en No Chaos & Co.

Nieuw! Penn & Ink

Nieuw! Penn & Ink

Nieuw! Penn & Ink

Nieuw! Penn & Ink

Nieuw! Penn & Ink

Nieuw! Penn & Ink

Nieuw! Penn & Ink

Nieuw! Penn & Ink

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply