GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK! WAAAW wintercollectie 2017/2018

12 september 2017

WAAAW, wat is het vernieuwend!

Het hippe Waaaw sluit de rij voor wat betreft het lanceren van de nieuwe winter collectie 2017/2018. Maar we hebben er op gewacht en een paar plekjes in de kast voor gereserveerd! Want Waaaw volg ik al vanaf het eerste uur en ik ben ook echt fan!  We kennen Waaaw natuurlijk al jaren van de basic jurkjes met een simpele maar perfecte pasvorm. De twee drukkers bovenin maken ieder item uniek want je kiest je eigen applicatie: van pioenroos, strik, tot subtiel gehaakt bloemetje verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen. Hierdoor is het jurkje of shirt altijd feestelijk, hip en vrolijk. Door de combinatie van de perfecte kwaliteit en een hele nette prijs, wil je elk seizoen minimaal 1 nieuw item!

Afgelopen week was ik te gast in het atelier van Waaaw… een snoepwinkel voor mij natuurlijk! Wat een prachtige items en zo vernieuwend! Zelfs het logo is vernieuwd. Stoere prints, urban look en military stijl applicaties… wat een gave combinaties. Ik zag streepjes, franjes, kleurige dierenprints, losse kleurige kraagjes, leatherlook rokjes en jasjes, beanies (mutsjes) en leggings met een subtiele bedrukking op de achterzijde. Ik was blij verrast! Gelukkig zijn de basisjurkjes ook gebleven, waar ik jaren geleden al als een blok voor viel. En ze zijn zelfs verkrijgbaar in 7 prachtige herfstkleuren en nog 3 met print. Maar voor deze review heb ik wat anders uitgezocht. Mijn oog viel op een groen/zwarte jurk met een ‘city’ motief. Een kleur die het goed doet bij onze blonde dame! Qua applicatie kun je alle kanten uit! Er zijn dit najaar heel veel nieuwe varianten in de collectie gekomen! Ik koos voor een stoere military ‘patch’ en voor schattige rode lipjes… Die laatste wordt natuurlijk favoriet bij dochterlief… Kusjes en oogjes zijn het helemaal voor haar… Zelf vind ik een bloem ook altijd feestelijk staan maar die hebben we in alle kleuren thuis!

Maatinfo:

Bente is 127 cm lang en valt bij veel collecties dit najaar tussen 2 maten in. Voor de jurk heb ik maat 134/140 genomen. De jurk is 69 cm lang en de breedte van oksel tot oksel is 33,5 cm. De legging draagt Bente in 122/128. Deze is net lang genoeg. In de winter dragen wij altijd laarsjes/boots dus dan heb ik iets minder lengte nodig. Ga je sneakers dragen, neem dan de legging in een maat groter. De veterboots in deze review zijn overigens van Braqeez. Je shopt deze geweldig schoenen o.a. hier.

Shoppen:

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zover…  de lancering van de nieuwe voorjaar/zomer collectie van Waaaw! Vanaf aanstaande donderdag kunnen we shoppen in de winkels en vanaf vrijdag online! Zet de site: www.waaaw.nl alvast in je favorieten.

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Je kunt me ook volgen op Instagram, klik dan hier.

 

Waaaw winter 2017

 

Waaaw winter 2017

 

Waaaw winter 2017

Yes, een beanie in de collectie!

 

Waaaw winter 2017

 

Waaaw winter 2017

Zie je de bedrukking? Leuk toch!

 

Waaaw winter 2017

 

Waaaw winter 2017

Waaaw winter 2017

* sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Review Braqeez Winter 2017 | Shopaholiek 29 september 2017 at 22:44

    […] […]

  • Leave a Reply