Hanneke KERST REVIEWS

De kerstoutfit van Aukje: Tumble ’n Dry en Braqeez!

12 december 2016

“DEZE IS WEL OKÉ, MAM”

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. De kerstboom staat, de kaarsjes aan, en nu het huis is aangekleed is het tijd om ook de kinderen te voorzien van een mooie kerstoutfit voor de feestdagen. Voor de jongens was ik al goed geslaagd. Deze zullen in een later blog nog langskomen. Voor Aukje was het lastiger dit keer. Ze begint haar eigen smaak te krijgen en niet alles wat moeders leuk vindt komt nog door de keuring. Dan kan ik op mijn kop gaan staan, ze trekt het niet aan. Herkenbaar?

Omdat het niet altijd lukt om het hele stel mee te slepen naar de winkel en ze er na drie keer passen wel een beetje klaar mee zijn, ben ik met Aukje achter de computer gekropen. Lang leve online shoppen!

Al snel kwamen we op de site van Tumble ’n Dry terecht. Zij hebben dit jaar weer een heel uitgebreide feestcollectie. Toen we dit jurkje zagen was ik er meteen weg van. Aukje stond nu niet meteen te juichen maar, in tegenstelling tot andere jurkjes die we hadden bekeken, vond ze deze wel ‘oke’.

Toen we het jurkje eenmaal in huis hadden begon ze gelukkig meteen te stralen. Ze vond ‘m fantastisch! En gelijk heeft ze, want hij is echt prachtig.

Het bovenste deel van het jurkje is gemaakt van comfortabel stretchkatoen. Het is voorzien van een subtiel glitterende grafische print. De print is dezelfde kleur als  de goudkleurige elastische glitterband. Het tule rokje maakt het jurkje tot een prachtig party-item! Onder het tule rokje zit een superzachte binnenrok. Aukje vindt het heerlijk zitten.

Onder de jurk draagt Aukje de zwarte legging van Shoeby. Deze hadden we al en past er perfect bij. Het geheel maken we af met de schitterende cognac-kleurige laarsjes van het merk Braqeez. Wat een mooie collectie heeft Braqeez deze winter weer en de kleur van de laarsjes past overal bij. Ideaal! De laarsjes zijn van binnen en van buiten van leer gemaakt, de zool is van rubber. Uiteraard zijn ze weer van goede, stevige kwaliteit zoals we dat gewend zijn van Braqeez. Leuk detail bij deze laarsjes is de gesp en de glitters op de schacht. De kleur van de glitters matcht weer perfect bij de gouden band van de jurk. Kortom, Aukje is klaar voor de feestdagen met haar mooie kerstoutfit!

Maatinfo:

Aukje draagt van het jurkje maat 122/128. Deze zit perfect bij haar lengte van 119 cm. Van de legging van Shoeby draagt Aukje maat 116. De laarsjes vallen ook goed op maat.

Shoppen:

jurkje: Tumble ’n Dry

Laarsjes (met korting!): Braqeez

Legging: Shoeby

Tumble 'n DryTumble 'n DryTumble 'n DryTumble 'n DryBraqeezBraqeezTumble 'n DryBraqeez

sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply