REVIEWS

Winter review: Indian Blue Jeans en Giga

13 augustus 2016
Lees meer...

BIG BOYS AND FASHION

Hallo grote jongensmoeders, in deze blog vind je een super coole outfit voor de (bijna) tieners van Indian Blue Jeans en Giga kinderschoenen. Heb je een jonger mannetje en vind je deze outfit te gek? Niet getreurd want de items zijn ook in kleine maatjes verkrijgbaar. Maar even terug naar die grote jongens. Thijs heeft echt nog geen interesse in mode, het moet lekker zitten, niet te opvallend zijn en hij is inmiddels de dierenprintjes ontgroeid. Maar als ik daar rekening mee houd, laat hij het shoppen graag aan mij over. Meestal kam ik ook nog zijn haar, maar vanochtend vroeg ik ook hij het zelf wilde doen. En toen bespeurde ik toch enige ijdelheid. Thijs houdt niet van stekels, maar het mocht ook niet te strak in een scheiding zitten, hij ging even in de spiegel kijken of het wel oké zat. Ik maak daar maar uit op dat hij er toch wel om geeft hoe hij er uit ziet, maar dat ik gewoon een geweldige smaak heb (wink). Ik ben heel benieuwd of jouw zoon al bezig is met mode en zijn eigen stijl of het ook nog lekker aan moeders overlaat. Mij hoor je niet klagen hoor, ik vind het echt heerlijk om voor mijn bink te shoppen.

Indian Blue Jeans

Indian Blue Jeans is echt één van mijn favo merken voor Thijs. Comfortabel, echt stoer en hun spijkerbroeken hebben een geweldige pasvorm. Voor mijn bonenstaak ga ik wel altijd voor de skinny modellen, gelukkig hebben ze daar genoeg keuze in. Thijs draagt van de jeans model Blue Ryan, dit was voor ons de topper uit de zomercollectie, dus die moest er echt weer komen. We combineren de jeans met een sportvest met gele strepen op de mouwen. Dit vest viel me al gelijk op bij het uitkomen van de collectie, een echt musthave item voor mij. De achterkant is ook heel gaaf en hij is er in drie kleurtjes. De kleur voor jouw zoon zit er dus vast tussen.

Giga kinderschoenen

Zonder schoenen heb je wat mij betreft geen outfit. Nu vind ik het wel moeilijk om echt gave jongensschoenen te vinden. Al een aantal jaar kies ik daarom voor cognac kleurige gevoerde booties. Zo’n laarsje is lekker warm, staat stoer en de kleur past bij vrijwel alles. Voor de afwisseling ga ik nog lekker verder neuzen naar een ander model. De Giga collectie is super gaaf, grote kans dus dat ik bij hun slaag. Ik zal je binnenkort hun collectie laten zien.

Maatadvies

Thijs is nu 138 centimeter en draagt alle kleding in maat 10. Zelfs de broek past hij in deze maat, vaak heeft hij daarvan een maatje kleiner nodig. Zijn Giga booties draagt hij in maat 36, dit is ook de maat die hij voor de winter nodig heeft. Giga schoenen vallen normaal, neigend naar iets kleiner.

Shoppen

Sportvest

Longsleeve

Jeans

Enkel boots

Indian Blue JeansIndian Blue Jeans Giga bootiesIndian Blue JeansIndian Blue Jeans Blue RyanIndian Blue Jeans

 

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply