Barbara REVIEWS

REVIEW: Moodstreet zomercollectie 2017

10 april 2017
Moodstreet zomercollectie 2017

Moodstreet zomercollectie 2017 neemt je mee terug naar de fifties; SUMMER IN THE CITY. Waar je al ronddwalend door de Cubaanse steegjes luistert naar gitaarmuziek dat achter die oude afgeblakerde deuren te horen is.  De Salsa danst om je heen, de avondzon kun je haast voelen en die sigara kun je nu vast ook ruiken. We wanen ons echt in Zuid-Amerika!

Zonne laat jullie een geweldige outfit zien uit deze collectie. De kleuren mint, roze en jeansblauw zijn de hoofdkleuren in deze meisjescollectie. Ook zie ik ananasprints, gitaren en metallic voorbij komen.

BELLA CHICA ZOMERSWEATER

Deze sweater met ananasprint is perfect voor onze Hollandse zomers en relaxte zomeravonden. Het is een perfect gesneden zacht katoenen stofje. Het voelt heerlijk soepel aan. Onderaan de boord zitten twee splitjes wat de look heel sportief maakt. De in roze pailletjes geborduurde CHICA op het voorpand en natuurlijk de stempel-look ananasprint maakt dit truitje toch uniek?

Het leukste is dan om te spelen met het topje eronder. Moodstreet heeft geweldige bloesjes of shirts, maar Zonne en ik hebben gekozen voor een hemdje.

HET TOPJE

Deze racerback is basic en heeft een koele mintkleur. Het is exact de kleur van de ananasprint. Het is te leuk om dit als een randje onder het truitje uit te laten piepen.

DE MIDIROK

Wij zijn dol op deze lengte. Ook het zwiergehalte is hierbij hoog. De wrinkle-structuur van de stof is echt gaaf. Helemaal verrassend is dat het rokje omkeerbaar is, dus de binnenkant wordt de buitenkant en vice versa. De binnenste stof is grijs van kleur en zo kun je mooi afwisselen en complete andere looks creëren. Nu hebben we uiteraard gekozen voor de lichtroze kant, want dit matcht geweldig met de rest van de kleding.

FACTS:

  • Zonne is 119 cm. groot en draagt alles in maat 122
  • De hele collectie is onderling perfect te combineren. Ik zie echt zoveel leuke items die hierbij te matchen zijn
  • De hele collectie is te zien op de site van Moodstreet

 FASHIONIDEETJES

SHOPPEN

Sweaterrokhemdje/shirt

BARBARA

Moodstreet zomercollectie 2017

Moodstreet zomercollectie 2017

Moodstreet zomercollectie 2017

Moodstreet zomercollectie 2017

Moodstreet zomercollectie 2017

Moodstreet zomercollectie 2017

Moodstreet zomercollectie 2017

Moodstreet zomercollectie 2017little ninni vi

 

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply