Barbara REVIEWS

Fluffy, metallic en tijger in the mix

5 november 2017
fluffy, metallic en tijger

Maak van elke dag een feest met fluffy, metallic en tijger, durf jij het aan?

Ik werd verliefd op de gouden metallic rok van Finger in the Nose. Hij stond al tijden op m’n wishlist en nu was het moment daar. Bobbie is dol op fluffy en een chille ‘Nel Veerkampje’ zijn, dat willen we bijna allemaal wel;) Nu hebben we alles bij elkaar gevoegd tot een blits outfitje. Laten we van top tot teen eens kijken wat Bobbie aanheeft.

Haar zwarte fluffy giletje is van het merk Minoti. Ik zeg je eerlijk, ik kende dit label niet, maar daar is nu verandering in gekomen en dus het onthouden waard. Mooie fluf, lekker zacht en goede kwaliteit en ook belangrijk heel erg leuk geprijsd! Je kunt hem zelfs dichtdoen met een haaksluiting aan de voorkant, dus op meerdere manieren te dragen. Het shirt van Retour had ik direct bij het rokje gematcht en dat kwam eigenlijk door de gouden bliksemschicht. Doordat dit shirt stoere raglan luipaard mouwen heeft, krijgt deze longsleeve van ons direct een uitgesproken YES! Een kraagje staat tegenwoordig overal leuk onder en deze van Indian Blue Jeans is van een lichte denim wassing en maakt het lekker fris, stoer en spannend.

Het rokje van Finger in the Nose is het neusje van de zalm. Prachtige glans, valt extreem mooi en de kwaliteit is subliem. Hier gaat Bobbie heel veel plezier van hebben en waarschijnlijk als Bobbie eruit is gegroeid Zonne ook. Dat kan met dit merk. Het blijft prachtig! Sowieso is dit echt een topper om te mixen met andere items uit de kast. De Vingino maillot was voor mij de afronding van deze complete outfit. De opengewerkte structuur is lekker feestelijk en ook ideaal voor de aankomende maand. Het is een mooie sterke kwaliteit en het prachtige patroon is een eyecatcher. Nu draagt Bobbie haar Adidas eronder voor de sportieve frisse touch, maar natuurlijk de veterboots, Timberlands of loafers staan hier perfect onder.

Facts

  • Bobbie is 134 cm. en draagt alles in maat 134/140. Alleen het Retour shirt draagt ze in maat 128

Hoe we het Finger in the Nose rokje nog meer gaan dragen?

  • Met een denim blouse op het rokje
  • Een witte blouse en dan een tijgerlegging eronder
  • Zwart colletje en leuke tijger of ander dessin legging/maillot eronder
  • T-shirt en bombertje erop of wat dacht je van een lang vest
  • Trui erop en dan een blouse eronderuit laten piepen.

Shoppen doe je bij The Kids republic

Minoti giletretour shirtIndian Blue Jeans kraagje Finger in the Nose rok Vingino maillot

Barbara

  • Volg je mij al op instagram: barbara.vanschaik? Hier plaats ik veel outfitfoto’s van de meiden, maar ook dagelijkse bezigheden komen terug in mijn Stories.
  • Meer blogs van mij lees je hier terug

fluffy, metallic en tijger

fluffy, metallic en tijger

fluffy, metallic en tijger

fluffy, metallic en tijger

fluffy, metallic en tijger

fluffy, metallic en tijger

fluffy, metallic en tijger

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply