Barbara REVIEWS

Too cool for school in Retour Jeans

24 augustus 2018
Retour Jeans too cool for school

Met deze Retour Jeans outfit ben je too cool for school!

Deze outfit is een “total Bobbie look” Het blouseje met de V-roezel (wat trouwens helemaal van nu is) is lekker stoer. Dit komt zeker door de washed look. Wat mij helemaal verliefd maakt aan deze top zijn de boorden. Gaaf hè, zo’n elastische sporty band bij de mouw? Ook voor ons zie je dit in collecties terug. Ik vind het echt een leuk detail en net weer even anders.

Het rokje is op en top girly! De dunne plissé stof heeft een te gekke print. Zwart met rode lipjes en laat rood nu echt een trendkleur zijn! Ik zie op dit rokje ook een leuk rood coltruitje of een zwart topje met wit kraagje. Ideaal rokje om verder mee te combineren.

Wij hebben het setje afgestyled met groene beenwarmers van Mingo. Heb jij al beenwarmers aangeschaft? Beenwarmers zijn wel één van de leukste accessoires deze winter. Ideaal straks over die maillot en bovenuit die kistjes geeft het een extra leuk accent.

Als we aan school denken dan denken we natuurlijk ook direct aan een schooltas. ZEBRA Trends blijft met toffe prints komen. Deze tas met gekruisde hartjes in stoer zwart, springt er wat mij betreft helemaal uit. De roze hengsels zijn meisjesachtig en Bobbie was uiteraard helemaal weg van het glitterhartje. De binnenzijde is zwart met witte stippen.

Shoppen

Barbara

Retour Jeans too cool for school

Retour Jeans too cool for school

Retour Jeans too cool for school

Retour Jeans too cool for school

Retour Jeans too cool for school

Retour Jeans too cool for school

Retour Jeans too cool for school
Retour Jeans too cool for school
sponsored-post

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply