Barbara KIDS FASHION LOVETHELOOK OOTD

Dare to be different en bijna tiener

6 juli 2018
bijna tiener

Je bent nog geen jong volwassene, maar wel al bijna tiener. Zo klein als je zusjes ben je al helemaal niet! Iets van te groot voor een servet en te klein voor een tafellaken. Bobbie komt een beetje in deze fase en dat is aftasten geblazen. Het leuke is dan wel weer dat Bobbie nog steeds in is voor verandering en durft uit te proberen. Daar maak ik dan dankbaar gebruik van met onze kledingkeuze.

Deze outfit heeft iets van groot zijn, maar toch ook nog meisjesachtig “klein”. De sprankelende pasteltinten gecombineerd met die gave culotte en natuurlijk niet te vergeten haar trouwe badslippers (die haar overigens overal mee naar toe stappen;) maken dat dit wat mij betreft een complete eyecatcher is. Natuurlijk is niet alleen de moeder die hier vertelt wat er gedragen gaat worden. Dit tijdperk is wel afgesloten.

Ik heb Bobbie dus wat vragen afgevuurd en wil haar onbegrensde mening weten.

Bobbie vertel, wat is het eerst wat erin je opkomt als je jezelf ziet?

  • Hmm, mam, doe niet zo raar!

Kijk gewoon even in de spiegel en wat zie je dan? Toe nou maar…

  • Ik zie Bobbie met een hele gave broek!!

(Ahha, dat is een eyeopener voor mij. Ze vindt een culotte gewoon gaaf!)

Wat heb je nog nooit op het schoolplein gezien

  • Het jasje

Vind je het wat, Bobbie?

  • Ja mam, anders trek ik ‘m toch niet aan! Ik dacht eerst, wat is dat voor een tekening en is dat niet te kinds, maar nu heb ik zin om het na te tekenen.

(Leuk weetje Bobbie is gek op tekenen)

  • En mam, jij denkt dat ik niet gek ben op roze, maar dat ben ik wel! Ik vind dit juist mooi.

Wil je dan nog iets zeggen over het hemdje?

  • Hmmm, (er valt een stilte) ik wil ‘m morgen aan.

Nou top, doen we! (Het wordt morgen 27 graden)

Zou je deze hele combinatie aantrekken naar school?

  • Ja, echt mam, ik vind het een toffe outfit!

Oké, laatste vraag

Wat is je conclusie AAN of UIT?

(Tromgeroffel)

  • AAN!!!

Yeay, ik ben blij verrast door deze grote dame. Nooit verwacht dat ze de culotte zo tof zou vinden en stilletjes wel verwacht dat Bobbie het schilderachtige jasje te gek zou vinden. Het is ook echt een plaatje!

Shoppen

Barbara

bijna tiener
bijna tiener
bijna tiener
bijna tiener
bijna tiener
bijna tiener
bijna tiener
bijna tiener

sponsored-post

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply