GIRL Hanneke REVIEWS

Mooie Aukje in Label74

1 november 2016
header

GRAFIC BLACK & WHITE

Wauw! Wat zijn Aukje en ik weg van dit jurkje van Label74! En wat leuk dat wij hier een blog over mogen schrijven voor Shopaholiek!

Twee  jaar geleden ontdekte ik het merk Label74 en sindsdien ben ik er weg van. En daarom hangen er altijd wel één of twee setjes van de collectie in de kast van mijn dochter. Afgelopen augustus kwam de wintercollectie van Label74 uit en ik was op slag verliefd op het zwart-witte jurkje; de Flared Dress Black&White. Deze móesten we hebben!

Eigenlijk koop ik normaal gesproken altijd kleding met veel kleur voor mijn kinderen. Dit was dus best een gok. Mijn dochter heeft een lichte huid en is een beetje rossig dus ik was heel benieuwd hoe het jurkje haar zou gaan staan.

Eenmaal binnen hebben we het gelijk gepast en wat ik al hoopte bleek echt zo te zijn… want, zeg nou zelf, het staat haar toch fantastisch?!

Het jurkje valt mooi aangesloten, ideaal voor mijn smalle dochter. De jurk heeft een ronde hals en de stof is van mooie, stevige kwaliteit. De grafische print vind ik ontzettend gaaf. Het leuke aan dit jurkje vind ik vooral het wat wijdere rokje en de iets wijd uitlopende mouwtjes. Aukje vindt de jurk heerlijk zitten. De stof is heel soepel en dat is ideaal voor mijn beweeglijke dochter.

Een leuke bijkomstigheid is dat het ook nog eens heel goed te combineren is met andere merken. Op de foto’s draagt Aukje een zwarte legging van Shoeby, zwarte kniekousen van Bizonders en gave laarsjes met sterretjes van Van Haren (budgettip). Om het geheel wat meer kleur te geven vinden Aukje en ik het roze vest van Br@nd en de roze laarsjes van Zecchino D’Oro ook erg mooi bij deze black & white combi. Eigenlijk staat elke kleur hier leuk bij.

Liefs Hanneke

Maatvoering

Aukje is 118 cm lang en draagt hier maat 116/122. Deze valt mooi boven haar knieën en ze heeft zelfs nog wat groeiruimte over.

Shoppen

Label74

Legging

Kniekousen

Laarsjes

Aukjes roze vest en laarsjes zijn van de collectie van vorig jaar.

Label74 Label74 Label74 Label74 Label74 Label74 Label74


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sale bij Label74! WAT STAAT ER OP JOUW WISHLIS | Shopaholiek 30 november 2016 at 20:38

    […] Mooie Aukje in Label74 […]

  • Leave a Reply