GIRL Jolanda OOTD

SALE TOPITM WINTER 2019

11 december 2019
0 header collectie blog

Shop nog snel een mooie outfit voor de feestdagen!

Deze winter bracht TOPITM twee prachtige collecties uit. De eerste levering had twee grofweg twee thema’s: gekleurde dierenprints en het wat stoerdere ‘military’  thema. Warme tinten als olive green, coral, dark blue, soft pink en grey melee worden met elkaar gecombineerd waardoor mooie colorblock designs ontstaan. Heel girly met een stoer tintje!

Centraal in de tweede TOPITM levering stonden de kleuren blauw en grijs met een warme koperbruin als accentkleur. Deze combinatie geeft meteen een chique (beetje Franse) uitstraling! De eerste levering had een vleugje ‘military’en dat zie ik hier ook terug, aangevuld met een tintje ‘marine’. De belijning en de symbolen geven deze items een stoere twist! De ruit, die deze winter niet mag ontbreken, zien we ook in deze levering terug. We zien jurkjes, rokjes en tops, een prachtig jasje en een los kraagje. Maar niet zomaar een! Je draagt het net boven je shirt of sweatdress en daardoor krijgt het extra veel aandacht! Dat mag ook want ze mogen gezien worden. Zeker met de komende feestdagen! Stijl je outfit af met een mooie haarband!

En het leuke is… al deze unieke outfits van superzachte stoffen shop je vanaf vandaag met een aantrekkelijke korting! Hieronder laten we ter inspiratie nog even een aantal outfits zien maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. En alles is onderling te combineren!

Ga naar www.topitm.nl en sla je slag of klik hier.  Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

 

topitm

topitm

 

topitm

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply