BOY Marieke NIEUWE COLLECTIE

Retour Jeans X Touzani

9 april 2024

Bij velen van jullie wellicht bekend, en hier nog heel graag gedragen….de collectie van Retour Jeans! De samenwerking met straatvoetbalicoon Touzani zorgt al een aantal seizoenen voor hele toffe items met een sportieve en comfortabele look.

Sil is enorm sportief, en zo’n beetje altijd lekker buiten. Comfortabele lekker zittende kleding is een must voor hem, en daarnaast krijgt hij als puber ook wel echt zijn voorkeuren qua kleding. Daar waar het vorig jaar vooral niet te opzichtig mocht zijn …want spannend zo’n overstap naar de middelbare en dan moet je vooral niet teveel opvallen 😉 , koos hij nu voor kleur !

KNALrood en wat staat het hem super gaaf! Deze toffe hoodie van de Touzani serie van Retour Jeans is heerlijk zacht en heeft een all-over Logoprint . Uiteraard matched hij daardoor super goed met de blauwe tracksuit welke Sil jullie hier ook showt.

Een gave broek Ditch met logoprint op het been in prachtige blauwtinten, gecombineerd met het bijpassende vest Cross en shirt Captain in donkerblauw. Zien jullie die gave print op de zijkant van het shirt?! Zo leuk altijd de details welke Retour Jeans doorvoert in de kleding, zoals de gekleurde huisjes om de veters, de ritsjes en de logoprints. Zo is alles fijn met elkaar te combineren.

Dat vinden wij echt top! Want Sil trekt s’ochtends datgene uit de kast wat hem het eerst aankijkt, en ik persoonlijk vind het dan wel prettig dat het enigsinds een beetje op elkaar is afgestemd. Herkennen jullie dat bij jullie Kids? Enerzijds vinden ze het enorm belangrijk hoe ze voor de dag komen en kunnen ze daar heel aandachtig over treuzelen, anderzijds kunnen ze ooit zo laconiek zijn en trekken die kast open om vervolgens dat wat toevallig als eerste in beeld is met elkaar te combineren….onder het motto lekker makkelijk.

En terwijl ik dit typ bedenk ik mezelf dat ik dat eigenlijk zelf ook doe….niks bijzonders op de planning is vooral iets makkelijks en wat me lekker zit maar voor een avondje uit of een feestje kan ik dan nog wel eens flink uitpakken haha!

Deze outfit is in elk geval weer een schot in de roos en zal hier veel gedragen worden! We scoorden ook nog een toffe short en shirt uit de Touzani collectie maar die foto’s houden jullie tegoed, want helaas blijft de zon hier nog wat achter.

Sil draagt maat 13/14 en heeft hier nog wat groeiruimte, aangezien hij in een spurt zit. Hij wordt enorm lang ineens en groeit me met zijn 1.62 bijna voorbij. Shoppen doe je hier, of bij jouw verkooppunt in de buurt.

liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply