GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

SNEAK! BENTE IN TOPITM

14 september 2016

Nieuwe Girls collectie vanaf 15 september!

Twee weken geleden kwam de boys collectie al uit en werd heel goed ontvangen! En nu nog maar één nachtje slapen en dan is het zover… de girls collectie TOPitm ligt dan in de winkels en is vanaf 9.00 uur online verkrijgbaar.  Maar wij mogen vandaag alvast een SNEAK laten zien van een super set die nog op geen enkele SNEAK te zien was…  Kijk snel mee en laat je verrassen!

TOPitm is een relatief nieuw merk in kidsfashionland. Sinds het najaar van 2011 komt er twee keer per jaar een prachtige collectie uit die zich kenmerkt door hip & trendy, sportief & draagbaar en een perfecte pasvorm. TOPitm is zeer comfortabel door de fijne, zachte stoffen en de items zijn altijd voorzien van mooie details. Basic met een twist zeg maar. Een merk waar ik elk seizoen een paar (of meer) plekjes in de kast voor reserveer!

Op de facebookpagina van TOPitm zelf zagen we al sneaks van leuke rokjes, shirts en sweatpants in warm blauw, ivoor en bruintinten, met hier en daar neon oranje accenten. Bente laat jullie vandaag één van mijn favoriete items uit de nieuwe collectie zien: jurk Eefje. Wat als eerste opvalt als Bente de jurk aantrekt… wat is deze enorm zacht van binnen! Direct krijg ik dat fijne TOPitm gevoel… helemaal ons stofje! De jurk combineren we met de navy legging en beenwarmers. Heerlijk voor de koudere dagen! Maar in combinatie met de legging ‘dots print’ krijgt het geheel een andere, vrolijke uitstraling. Ik kon niet kiezen dus ik heb beide genomen om jullie te laten zien. Dat is ook het leuke van TOPitm, alle items kunnen onderling gecombineerd worden. Mix & Match it is! In het printmotief van de legging is overigens ook een bijpassende kolsjaal beschikbaar. Kijken jullie mee? Alvast veel shopplezier donderdag! We zien graag wat jullie gekozen hebben!

Maatinformatie: Bente is 119 cm (normaal postuur) en draagt jurk Eefje en beide leggings in maat 122/128.

Verkoopinformatie: TOPitm wordt verkocht in diverse bekende webshops en stenen winkels en via www.topitm.nl.

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply