BOY Hanneke REVIEWS

REVIEW: Stoere set voor de boys!

9 april 2018

DENIM FOR DUDES!

Eindelijk is het dan écht tijd voor blote benen! Deze set van Blue Rebel lag al een tijdje in de kast te wachten tot het juiste moment en afgelopen weekend was het dan zover. Wat is dit een gave combi!

Sepp is een stoere kleuter die graag rent, voetbalt, overal op klimt en weer vanaf springt, stokken zoekt, etc. Dat is vast herkenbaar voor de meeste jongensmoeders. En dus is het belangrijk dat vooral zijn broeken niet alleen lekker zitten maar ook nog eens goed stevig zijn. Met 5 pocket short ‘Bridge Supurb’ van Blue Rebel zit je dan helemaal goed. Wat een heerlijk broekje is dit! Het heeft een stoere lichte washing en een gerafelde rand aan de uiteinden van de pijpjes. De broek draagt soepel en Sepp kan er dus heerlijk in bewegen. Bovenin is het short verstelbaar voor de perfecte pasvorm.

Op de broek draagt Sepp een T-shirt van de Spot On collectie, in een prachtige mint kleur. Het shirt heeft een stoere print en ook hier zie je de ‘onafgewerkte’ details terugkomen. Dit geeft de set echt een extra stoere touch. Het shirt valt mooi aangesloten en is gemaakt van een soepele, luchtige stof. Perfect voor de warmere dagen dus!

Blue Rebel

Blue Rebel staat voor stoere, eigentijdse kleding voor kinderen die een beetje durven op te vallen! Beide items die Sepp draagt komen uit de ‘Seasonals collectie’. Dit seizoen zijn er niet alleen leuke shorts en jeans met een lichte wassing maar ook met bijvoorbeeld stoere donkere kleuren. Daarnaast zitten er ook een aantal heel gave sweaters in deze collectie. Ideaal voor de iets frissere zomeravonden!

De Red Label collectie

Naast deze collectie is zijn er ook nog de jeans van de Red Label collectie. Deze jeans in een tijdloze wassing zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Voor de meiden is er de ultra-skinny fit en voor de jongens de skinny- en super skinny fit. Heb je dus net als ik soms moeite om een perfecte jeans te vinden voor je smalle zoon of dochter? Dan moet je de jeans van Red label echt eens proberen! Je kunt de collectie hier bekijken. Binnenkort zal hier ook een review voor jongens over komen op Shopaholiek, houd het dus in de gaten!

Naast de regular denim zijn er nog twee speciale jeanskwaliteiten:

  • Comfy denim: deze spijkerbroek heeft de looks van een stoere jeans, maar is door de gebreide stof zo comfortabel als een joggingbroek.
  • Active denim: deze spijkerbroek reageert actief op al je bewegingen door de ongekende stretch. De sterke kwaliteit zorgt ervoor dat de jeans wel tegen een stootje kan.

Sepp draagt bij deze set een paar stoere sneakers van Braqeez. Deze vind je in de officiële Braqeez webshop. Binnenkort komen deze schoenen nog eens uitgebreid langs. 

Maatinfo:

  • Sepp is 114 cm lang en draagt de hele set in maat 116. Het valt goed op maat.

Shoppen: 

Kijk voor alle verkooppunten bij jou in de buurt in de storelocator op de officiele website van Blue Rebel.

Blue RebelBlue RebelBlue RebelBlue RebelBlue RebelBlue RebelBlue RebelBlue Rebelsponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply