BUDGET GIRL

Trendy boxers, handige singlets en vrolijke hipsters!

13 oktober 2016
budget

BUDGET ONDERGOED, HELEMAAL GOED!

Ondergoed, we hebben het allemaal nodig. Het belangrijkste is dat het lekker zit, maar het mag er ook best een beetje leuk uitzien, toch? Bij ons op school gymmen de kleuters in hun ondergoed en op die dagen zorg ik altijd extra dat Benthe een leuke set aan heeft. Ze heeft diverse merken ondergoed in de kast liggen, waaronder ook veel ‘budget’.
De setjes op de foto koop je bij Ter Stal. Trendy boxers, handige singlets en vrolijke hipsters. Ter Stal heeft het allemaal!

  1. Girly setje met aan de bovenkant roze bloemen en een blauw lijfje met witte stippen. De achterkant is roze/wit gestreept. De schouderbandjes van het hemdje zijn verstelbaar, iets wat ik zelf altijd wel handig vind. De hipsters zijn per twee verpakt, sluiten mooi aan en hebben een brede elastische boord.
  2. Dit seamless setje voor de iets grotere meiden is mijn favoriet, het is gemaakt van superfijn materiaal (polyamide en elasthan) en doordat er geen naden aan zitten zit het natuurlijk hartstikke lekker. De boxers gebruikten wij in de zomer ook als undy. Deze set gaat vanaf maat 116/128 en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  3. Mijn oog viel gelijk op deze set, de strepen aan de zijkant geven echt een leuke touch aan het geheel. De hipsters zijn per twee verpakt en het geheel is gemaakt van elastisch katoen.

Shoppen: Ter Stal heeft meer dan 200 winkels in Nederland en daarnaast ook een webshop.

Welke set is jullie favoriet? Laat het ons weten op Facebook!

coll

 


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply