NIEUWE COLLECTIE TIPS TREND

Kindermode zomertrends 2017

12 februari 2017

HET WORDT EEN PRACHTIGE ZOMER

Wat het weer betreft moeten we het in Nederland altijd maar afwachten, maar de kindermode zomertrends 2017, gaan er voor zorgen dat het een prachtige zomer wordt. Samen met een van onze spotlightshops Kids Department zetten we deze trends voor je op een rijtje. En ik heb een groot probleem, volgens mij vind ik alles super leuk. Dus dat wordt of een lege portemonnee of heel veel keuze stress. Welk nummer is jouw favoriete trend? Meer nummertjes kiezen mag ook hoor. Laat je het weten in een reactie.

1. Botanisch

Wat een prachtig woord is botanisch toch, het staat voor alles wat met bloemen en planten te maken heeft. Bij heel veel merken zie je deze trend terug. Wel bij ieder merk op haar eigen wijze en heel leuk aan deze trend is dat het ook helemaal hot voor boys is. Ga jij voor de gave Vans (die nog fijn geprijsd zijn ook) met een tropische print, de meer ingetogen botanische stijl van Little 10 Days of juist voor het uitbundige Mini Rodini? Ook voor in huis is botanisch een echte trend, zoek maar eens naar inspiratie op Instagram, Google of Pinterest. Heel erg mooi vind ik.

2. Groen

Groen is een echte trendkleur voor deze zomer. Je gaat groen in allerlei tinten zien: mintgroen, mosgroen, armygroen, tropisch groen. En ook hier gaan mode en interieur weer samen, as we speak ben ik Thijs zijn nieuwe tienerkamer groen aan het verven. Check hier een heleboel gave groene items, pas op hoor, shopgevaar.

3. Plissé en doorknooprokken

Waar je de botanische en groene trend voor jongens en meiden ziet, zijn de plissé en doorknooprokken natuurlijk 100% girls only. Van de plissé rokken heeft Linde er inmiddels drie in kast hangen. Ze heeft ook een doorknooprok, maar hier moet ik nog heel erg aan wennen. Ja, ook ik als fashionblogger vind niet gelijk alles leuk. Maar we gaan de rok wel weer een kans geven hoor, wie weet komt de liefde nog. Het mooie merk Bellerose komt naast plissé rokjes ook met een mouwloos geplooid tuniekje. Helaas nog niet online bij Kids Department, maar ik ga dit zeker in de gaten houden.

4. Retro sport

Plissé- en doorknooprokken grijpen terug op de stijl uit de jaren tachtig. En ook in meer sportievere kledingstukken zie je deze jaren tachtig elementen terug, door het gebruik van badstof bijvoorbeeld. Tiny Cottons en The Animals Observatory hebben gave onepieces van badstof met een sporty uitstraling. Ook zie je veel badstof patches op kleding. Verder ademt de complete Bobo Choses collectie de heerlijke jaren tachtig sfeer uit.

5. Wildlife

Wilde dieren op kleding, wij als ouders vinden het mooi, maar de kleintjes zijn er echt gek op. Molo is natuurlijk al jarenlang hofleverancier van wilde dieren op kleding en Mini Rodini pakt twee trends in één, groene leeuwen.

6. Vogels

Binnen de wilde dieren springen de vogels er echt uit, je ziet vooral opvallend veel flamingo’s. Waarbij de flamingo sweater van The Future is Ours één van mijn favorieten is. Die kleurtjes, die print, zo cool. Ook kleine Norah steelt de show in haar flamingo dress van Bang Bang Copenhagen.

7. Borduursels en applicaties

Kleding met embroiderie ik hou er zo van, en dan vooral wat stoerdere items die daardoor een romantische twist krijgen. Een trend die je al een tijdje ziet en die ook deze zomer terugkomt zijn applicaties op kleding. Deze twee trends kom je bij diverse merken tegen, maar op het gebied van borduurwerk is Scotch natuurlijk ijzersterk.

8. IJsjes

Wat zegt nou meer zomer op kleding dan een ijsjesprint. Bij Carlijnq is de ijsjesprint de eye-cather van de collectie. En de ijsjes hanger van A Little Lovely Company is gewoon te schattig. Check trouwens ook hun neon lights eens, zo leuk voor de kinderkamer.

9. Organic Basics

We krijgen, als consument, ook steeds meer oog voor het milieu en de omstandigheden waaronder kleding wordt gemaakt. Fijne basics van biologisch katoen zijn dan ook een echte musthave voor in de kast. Mingo, One More in the Family en CarlijnQ zijn hier heel sterk in.

10. Kniekousen

En de laatste kindermode zomertrend 2017 zijn kniekousen, een trend waar ik al jaren weg van ben. En dan ook echt in de zomer, er gaat niets boven blote benen en kniekousen. Ik weet inmiddels dat de ideale draagtemperatuur tussen de 15 en 21 graden ligt en hou zomers dan ook het weerbericht goed in de gaten. En sad but true deze temperaturen kent de Nederlandse zomer vaak, heel vaak. Bij Kids Department shop je kniekousen van Bang Bang Copenhagen, Billy Loves Audrey, Tiny Cottons, Bobo Choses en binnenkort komt het betaalbare Ewers nog online.

Shoppen: 1. jurkje, 2. T-shirt, 3. plisse rok, 4. onepiece, 5. badpak, 6. sweater, 7. bomber, 8. ijsje, 9. dots shirt, 10. kniekousen

Kindermode zomertrends 2017

Kleine Nova met trend nummer tien, meer foto’s vind je hier.

a1-Annemarie

Nova in trend nummer 1 en ook deze variant is te koop bij Kids Department.

Kindermode zomertrends 2017

Hippe Linde in trend nummer drie, meer foto’s vind je hier.

Kindermode zomertrends 2017

Norahs Vans conform trend nummer acht, in love, lees de blog hier na.

Kindermode zomertrends 2017

Ook Nova gaat voor trend nummer acht, te cute. Klik hier voor meer info.

Kindermode zomertrends 2017

Norah in een favoriet uit de collectie van Bang Bang Copenhagen, trend nummer zes. Nog meer foto’s zien, klik dan hier.

*sponsored post

 

 

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply