Hanneke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Best Boots By Braqeez! REVIEW

11 oktober 2017

BRAQEEZ WINTERCOLLECTIE

2017/ 2018

Bij elke outfit moet je je eigenlijk van tevoren altijd bedenken “hebben we hier matchende schoenen bij?” Tenminste, dat doe ik wel altijd voor ik iets koop. Er zijn dan een aantal kleuren die altijd handig zijn om te hebben. Zwart of bruin natuurlijk maar laat ik dat bij een aantal outfits nou nét niet de leukste combi vinden. En daarom gingen we ook voor deze gave laarsjes van Braqeez!

Wij zijn stiekem wel een beetje fan van Braqeez. Als moeder van 2 jongens en 1 meisje, waarvan er altijd wel eentje in een groeispurt zit, is het best een kostenpost die schoenen. Als je denkt dat ze nu wel voorzien zijn, roept een van de drie wel weer dat de schoenen te krap worden. Herkenbaar? Het fijne aan Braqeez is dan dat de schoenen een prima prijs/ kwaliteitverhouding hebben. Ze zijn stevig, makkelijk zelf aan te trekken en mijn kinderen lopen er heel graag op.

Voor Aukje koos ik dit paar laarsjes uit. De donkerroze kleur komt in veel collecties terug en dit is daarom een perfecte aanvulling voor deze winter. Opvallend is de grote ster met ingelegde steentjes en de sierlijke gesp. De afwerking is perfect, zoals we dat van Braqeez gewend zijn en Aukje vindt ze heerlijk zitten. Ze gaan soepel aan en uit met een rits aan de binnenkant. Perfect voor kinderen zoals Aukje waarbij het vooral allemaal snel moet lukken!

Aukje droeg de laarsjes ook bij deze set van Quapi. Kijk nou hoe leuk dat allemaal matcht met elkaar!

INFO

  • Aukje draagt de Braqeez in maat 33. Ze heeft maat 32 nu maar ze kan ze al goed aan. Wat groeiruimte is ook wel belangrijk natuurlijk.
  • Deze laarsjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 26 t/m maat 35
  • Braqeez kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en een uitstekende pasvorm, altijd vertaald naar de laatste trends.
  • Het gave jurkje dat Aukje draagt is van Br@nd for Girls.

SHOPPEN

Je koopt de laarsjes onder andere hier en hier.

 

Je kunt meer van deze foto’s en nog vele anderen zien als je mij volgt op instagram @Hanneke

Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan even hier.

 

BraqeezBraqeezBraqeezBraqeezBraqeezBraqeezBraqeezBraqeez

sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply