GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

WAAAW HERFST/WINTER 2018

12 september 2018

WAAAW, wat is het weer mooi!

Dochter Bente was twee jaar toen we Waaaw leerde kennen (ze is nu inmiddels 7). Dat zomerseizoen hadden we maar liefst 4 Waaaw jurkjes  (korte en lange mouw) in de kast hangen waarmee we eindeloos combineerden met kniekousen en grote kleurrijke bloemen. En wat stond het telkens weer leuk! En niet onbelangrijk.. wat werd het vies en wat bleef het mooi in de was! De goede kwaliteit is zeker een groot pluspunt voor ons. Bovendien is Waaaw voor mij (en voor heel veel fans) het merk waarmee je zelf aan de slag gaat. Alles kan onderling gecombineerd worden en met de juiste legging en applicatie geef je er je eigen draai aan. Zo heeft elk meisje haar eigen unieke set!

Vandaag ligt de nieuwe Waaaw herfst/winter collectie 2018 in de winkels. En vanaf morgen 9.00 uur kun je online shoppen! In de blog laten we alvast heel veel outfits zien. Afgelopen dinsdag lieten we je in een uitgebreide sneak preview kennismaken met deze collectie. Bente toonde twee complete outfits. De blog, met maatinfo, lees je hier nog even terug. Kijk zeker even in de blog want de musthave broek die Bente draagt, zie je niet in deze fotoreeks terug.

De collectie heeft naast fijne basics een trendlijn met 2 gave prints: een warme bloemenprint en een stoere panterprint. We zien deze prints terug in sweaters, jurkjes en leggings. Combineer ze met de leukste broeken en rokjes en je hebt een geweldige outfit! Alle bovenstukken en jurkjes zijn voorzien van drukkers met uitzondering van de zipperdress (zie eerste foto). Er zijn heel veel nieuwe applicaties verkrijgbaar om je outfit af te stylen. Van een gouden herfstblad tot een stoere leeuwenkop! En natuurlijk zijn er ook weer nieuwe bloem-applicaties in prachtige kleuren.

Wat zien we nog meer in de winkel vandaag? Dit seizoen zijn er maar liefst drie verschillende broeken verkrijgbaar! Een stoere pantalon, een zacht velours model en een hippe flared pants. Je hebt de keuze uit twee verschillende rokjes en diverse jurkjes! De leggings zijn voorzien van een gouden bies. De gouden details zie je overigens terug in veel kledingstukken en in de nieuwe applicaties. Een aantal items zijn voorzien van een turtleneck. Het zijn geen strakke kollen maar los zittende, opstaande randjes. Lekker warm in de winter zonder dat ze irriteren. Daar houden we van!

Voordat ik alles verklap…, kijk gewoon zelf lekker mee!

Shopinfo:

  • Vandaag, donderdag 13 september ligt het nieuwe Waaaw in de stenen winkels
  • Vrijdag 14 september vanaf 9.00 uur is Waaaw online te shoppen
  • Ga hiervoor vrijdag naar www.waaaw.nl

Heel veel shopplezier! Waar ga jij voor? Laat je het ons weten in een reactie?

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw winter 2018

De zipperdress (links) heeft al enige item geen drukkers

 

Waaaw winter 2018

De hippe panterprint draag je op veel manieren

 

Waaaw winter 2018

Hoe schattig is dit….

 

Waaaw winter 2018

Vanaf maat 86/92 kun je al Waaaw shoppen voor je meisje!

 

Waaaw winter 2018

Maak je jurk extra stoer met een nieuwe army applicatie!

 

Waaaw winter 2018

Deze dames stralen in hun mooie setjes (rok en shirt)!

 

Waaaw winter 2018

Je kunt eindeloos combineren

 

Waaaw winter 2018

De zwarte jurk is net even langer dan anders! Deze valt net boven de knie.

 

Waaaw winter 2018

Eén van onze favorieten! Wat een kleurexplosie!

 

* sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply