Anouk KIDS FASHION NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Someone is in a sunny mood!

8 februari 2018
someone

IS IT SUMMER YET?

Brrr… wat is het koud ineens! Ik ben er eigenlijk helemaal klaar mee. Wat mij betreft stoppen we nu met de winter en gaan we in een rechte lijn door naar de lente! Met deze outfits van Someone krijg je in ieder geval een instant zonnig gevoel en dat kunnen we volgens mij best gebruiken.

In de collectie van Someone vinden we dit seizoen veel vrolijke prints zoals ijsjes, fruit, badeendjes en dieren. Naast de bekende allover print jurkjes is er ook een uitgebreid scala aan shorts, t-shirts, rokjes en broeken om zelf je ultieme combi’s mee te maken. Someone valt in de midprice range en is dus vriendelijk voor je portemonnee. Altijd fijn, toch?

Outfit Benthe

Benthe koos voor een stoere en tegelijkertijd girly roze outfit. Haar oog viel direct op het bubblegum shortje met diverse icecream-pics. Ik snap wel dat je daar als meisje van 7 heel blij van wordt. Zowel de fake-zakken achterop als de zijbiesjes zijn uitgevoerd in neon-oranje, wat een leuk contrasterend effect geeft. Het taillekoord is aan te snoeren, dus het broekje zal niet af zakken. En dan het shirtje, wauw! De eyecatching fluffy pompoms vormen vrolijke ijsjes en de paillettentekst maakt het wow-effect compleet. De hele set is gemaakt van zacht stretchy katoen en zit dus vanzelfsprekend hartstikke lekker. Goed om te weten: aan de binnenkant van het shirt is een stuk stof over de pailletten gestreken, waardoor je dochter ook zonder hemd de pailletten niet voelt. Slim! (Shop: Shirt en broekje)

Outfit Norah

Voor Norah ging ik overstag voor een girly A-lijn jurkje. Bij haar rode haar kies ik vaak voor blauw- of groentinten dus dit jurkje paste helemaal in het plaatje. En zag je de allover ocean print al? Vrolijke visjes, zeepaardjes en zeesterren zwemmen rond over de hele jurk. De jurk is voorzien van een blinde rits aan de achterzijde en een roze taillekoordje. Ook op deze jurk vind je de glinsterende pailletjes terug. Dit zomerse jurkje is op haar best met slippertjes of sandalen, maar ook nu is hij al lekker draagbaar met een vestje en sparkling maillot, legging of panty en sportieve sneakers. (Direct shoppen doe je hier)

Maatinformatie Someone

De kleding van Someone valt goed op maat tot iets kleiner. Benthe van 121 cm draagt maat 128 en Norah van 102 cm maat 110. Beiden hebben nog groeiruimte, het is tenslotte pas februari.

Shoppen

Je shopt de zomercollectie van Someone bij The Kids Republic. Bezoek de grote winkel in Bilthoven (aanrader!) of bestel online.

Meer lezen?

Anouk

Op mijn Instagram account komt er nog veel meer nieuwe zomercollectie voorbij! Zie ik je daar? Je volgt mij en mijn kinderen via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.

Someone

Someone

De te gekke Klick-!t ketting maakt de outfit helemaal compleet.

Someone

Someone

Someone

Someone

Someone

Someone

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply