GIRL

Een skort: heeft jouw dochter er al één?

16 april 2016

EEN WAT? EEN SKORT

Een skort: wel eens van gehoord? De meeste echte volgers weten dat skirts al enige tijd her en der verkrijgbaar zijn. Top-uitvinding wat mij betreft. Het geeft het effect van een rokje maar het is eigenlijk een broekje. Of andersom: hoe je het ook wilt zien 🙂

Voor meisjes die graag op een duikelrek hangen of handstandjes doen is dit natuurlijk wel erg handig. Geen onderbroek te zien, dus wel zo netjes.

Tijdens mijn dagelijkse surfrondje stuitte ik op dit fraaie exemplaar. Zo’n streepje is altijd leuk! Net als de prijs, dus als je er een keertje ééntje wilt proberen is deze misschien wel iets voor je dochter. Er zitten zelfs twee zakjes in. Leuk met een paar witte gympen en een simpel t-shirt!

SHOPPEN: Skort.

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply