GIRL REVIEWS

Eva goes Banana’s

4 februari 2016

EVA IN LIKE FLO & SHOESME

Bananen zijn een beetje een dingetje dit jaar. We zien de gele rakkers echt overal verschijnen en gelukkig heeft Like Flo ze ook in de collectie, want ik vind het een grappige en leuke trend! Het cropped loose fit sweatershirtje is een beetje een twijfeltje hoorde ik hier en daar. Ik snap sommige reacties wel. Waarom? Nou.. niet om het printje, want ik vind die bananentrend echt wel heel erg leuk. Maar meer omdat hij omhoog gaat als ze haar armpjes omhoog doet. Wat ze natuurlijk zelf fantastisch vindt en laten we eerlijk wezen: ik vreet dat buikje het liefst op, zo lief vind ik dat. Ik kan me wel voorstellen dat sommige dat een dingetje vinden. Ikzelf vind het niet zo heel erg en het is makkelijk op te lossen door er een geel of zwart hempje onder te dragen. Voor de iets oudere kinderen is dit overigens echt helemaal de bomb! Cropped shirts zijn wel echt  de trend deze zomer en ik vind het wijdere cropmodel  supergaaf zo met dat knoopje onderop om de boel een beetje aan te snoeren. Hier is het shirt gecombineerd met een rokje wat wij vast heeeeel vaak gaan dragen. Ik heb nou eenmaal een zwak voor fringes. Het materiaal van het rokje zou je eigenlijk moeten voelen: het is van dat heerlijke zachte, luchtige katoen. Dus een feestje om aan te trekken. De sokken zijn echt toppers! Gewoon leuk voor de heb met die bananen erop. Ik heb ook nog een zwart jurkje liggen en met die sokken eronder spiced dat gelijk de boel lekker op.

Helemaal blij ben ik met haar nieuwe gele laarsjes van Shoesme. Geel is sowieso mijn lievelingskleur dus ik kan mijn lol op zit seizoen. Ik had de collectie van Shoesme al eerder gezien en viel als een blok voor deze gele. Heel eerlijk gezegd kies ik de garderobe van Eva ook een beetje om deze laarsjes heen.

Alle items zijn inmiddels verkrijgbaar in de shops.

SHOPPEN: Sweatershirt Like Flo, rokje Like Flo, Like Flo sokken en laarsjes Shoesme

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

De gele laarsjes van Shoesme matchen perfect bij de bananentrend

SONY DSC

SONY DSC

oeps… een bloot buikje 🙂

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

De gele laarsjes van Shoesme matchen perfect bij de bananentrend.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply