Barbara MEDIA/PERS NIEUWE COLLECTIE

Unieke samenwerking in kindermodeland

19 mei 2017
Unieke samenwerking in kindermodeland

Deze unieke samenwerking in kindermodeland mag je niet missen. Het is het neusje van de zalm voor alle girly meiden en we moeten er snel bij zijn!

Vente-Exclusive.com en Oilily lanceren een unieke samenwerking en vinden elkaar in ieders kracht. Iedereen kent het merk Oilily wel. Zij staat bekend om haar iconische prints en prachtige girly outfits. Speciaal voor Vente-Exclusive.com ontwierp het vrolijke kindermerk een ‘Throwback Thursday’ collectie vervaardigd uit stoffen waar maar een beperkte voorraad van is. Dat wil zeggen dat we veel bekende prints terugzien, maar in een nieuw jurkje. Hoe gaaf is dat! De jurkjes zijn via de private shopping community in een gelimiteerde oplage vanaf 18 mei slechts vijf dagen verkrijgbaar. Wat betekent dat het gisteren van start is gegaan. De timing kan natuurlijk niet beter want het wordt weer mooi weer, dus wat willen we nog meer! Wel is het zaak dat je er snel bij bent, want op is op en wie wil er nou niet een collector’s item jurkje in handen hebben?

Deze samenwerking is écht uniek en de eerste keer voor beide partijen. Oilily kan zich door dit initiatief helemaal uitleven in het vervaardigen van prachtige jurkjes in de mooiste prints en Vente-Exclusive.com zet zich hiermee geweldig op de kaart.

Waarschijnlijk ken je dit online flashverkopen (van 5 dagen) wel. Vente-Exclusive.com is een private community shopping platform dat aan meer dan 5 miljoen leden dagelijks exclusieve verkopen aanbiedt van topmerken in fashion, lifestyle én travel. Deze aanbiedingen zijn altijd met hoge kortingen.

Oilily is ontstaan in 1963. Wat het merk toen deed was vrij gewaagd. Oilily brak met alles wat toen de norm was. Haar speciale collecties vol kleur waren in die tijd nog nooit eerder vertoond. Maar die zet bleek achteraf duidelijk een schot in de roos. Inmiddels is Oilily een internationale merknaam van betekenis en staat bekend om haar grote creativiteit.

Facts

  • Er zijn in totaal vijf verschillende, exclusieve designs voor meisjes van 2 tot 8 jaar
  • De vrolijke prints zorgen ervoor dat jouw mini fashionista klaar is voor de zomer
  • De jurkjes zijn verkrijgbaar vanaf €39,90

Shoppen

Barbara

Unieke samenwerking in kindermodeland

Unieke samenwerking in kindermodeland

 

Unieke samenwerking in kindermodeland

Unieke samenwerking in kindermodeland

Unieke samenwerking in kindermodeland

Unieke samenwerking in kindermodeland

Unieke samenwerking in kindermodeland

Unieke samenwerking in kindermodeland

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply