BOY Mandy NIEUWE COLLECTIE

B.Nosy voor boys

23 februari 2017
Untitled design (36)

B.Nosy Musthaves

Dat de B.Nosy collectie in de smaak valt bij de meiden mag duidelijk zijn. Het gewilde jeansjackje bijvoorbeeld, (Jolanda schreef erover in deze blog) was binnen een mum van tijd uitverkocht. Het merk is nog vrij nieuw maar heeft al heel wat bekendheid veroverd in modeland.

Door die geweldige meidencollectie vergeet je bijna dat de collectie voor de boys ook echt de moeite waard is. Bij de meiden heb je natuurlijk flink wat meer keuze aangezien zij alles kunnen dragen en dan ook nog eens in alle kleuren. Voor jongens is het allemaal wat meer beperkt en heeft het toch net dat extraatje nodig om op te vallen.

Mijn oog viel afgelopen week pas op deze geweldige gestreepte sweater met neongele accenten. Normaal bekijk ik elke dag even online wat er voor nieuws bij is gekomen en deze sweater is aan mijn aandacht ontsnapt. Jammer genoeg moest ik constateren dat ik te laat ben, want de maat van mijn zoontje heb ik niet meer kunnen vinden. De lichtgrijze denimlook sweatpants met buidelzak vind ik zo stoer, echt eens een keer wat anders. Ook de shorts zijn voorzien van deze buidelzak. De bodywarmer mag niet ontbreken tijdens het Nederlandse wisselvallige weer in het voorjaar en het gave aan dit exemplaar is dat het aan twee kanten te dragen is.

Shoppen:

Shirt koraal

Gestreepte sweater

Bodywarmer

Sweatpants

Shirt Beyond Cool

Shorts

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply