BOY GIRL Jolanda

WINTER IN NEDERLAND!

24 januari 2019
0 header

Stijlvol de sneeuw in…

Wat een sneeuw is er gevallen! Ondanks de nieuwsberichten, dacht ik dat het wel mee zou vallen maar niets was minder waar…  ook bij ons in zuid-oost Brabant viel er dinsdag een dikke pak sneeuw! Pas woensdagmiddag hadden we tijd om echt naar buiten te gaan, maar wat hebben we genoten!

Thuis uit school wilden we meteen naar buiten! De slee uit de kelder, warme outfit aan en richting het bos. Bente haalde direct haar nieuwe skipak tevoorschijn. We hebben onze wintersport nog tegoed maar zijn al geslaagd qua kleding. Bente koos dit seizoen voor een super gaaf pak van Superrebel! Hier kom ik zo op terug…

Ook al is Bente al 7 jaar, op de slee blijft leuk! En ikzelf was ook toe aan een frisse neus en de gelegenheid om mijn hoofd even leeg te maken na twee zware weken. Aan de bosrand ligt een kleine fietscrossbaan. Perfect voor een rondje rennen met de slee! Eén rondje was ook wel genoeg voor mama… Die dikke parka was ook niet echt nodig… wat had ik het warm! Hoe harder het ging, hoe leuker Bente het vond! Toen was het tijd om te ruilen. Op een hard bospad mocht mama op de slee en Bente trekken. Wat een lol! Heerlijk om zelf weer even kind te zijn!

De kleine slootjes waren bevroren… het ijs moest natuurlijk getest worden! Het ging een hele tijd goed… glibberen, glijden en zelfs rennen over het ijs… totdat ze op een zwakke plek stond. Krak! Door het ijs! Tot haar knieën was ze nat… Een prima moment om richting huis te gaan. Maar onze missie was geslaagd, samen genoten van de frisse buitenlucht!

Bente draagt zoals gezegd een ski outfit van Superrebel. Dit stoere, eigenwijze en sportieve merk heeft weer een prachtige SNOW collectie uitgebracht voor jongens en meisjes. Alle items zijn onderling te combineren. Wij kozen voor een zalmkleurige jas en een hippe luipaardprint broek. Bente is 135 cm lang en draagt de jas in maat 140. De broek is maat 128. Bente is vrij smal en maat 140 voor de broek werd echt te ruim aan de billen en benen. De 128 sluit mooi aan en ook een thermobroek kan er nog prima onder.

Shoppen:

  • Het Superrebel ski jack shop je hier. He t is verkrijgbaar in 3 kleuren.
  • Klik hier voor de gave panterprint broek.
  • Om de hele Superrebel collectie te bekijken, klik je hier.

Zie jij je zoon of dochter al de piste af suizen in een stoere outfit van Superrebel?

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Superrebel

Superrebel

Zo gaaf die metallic print!

 

Superrebel

Superrebel

 

Ja ja.. mama op de slee…

 

Superrebel

Zo houden we het nog wel even vol buiten!

 

Superrebel

 

*sponsored post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply