Jolanda REVIEWS SPOTLIGHTSHOP

REVIEW KIE stone

5 april 2017

KIE stone

via KiDZ Boutique, Naaldwijk

De kledingkast van onze dochter Bente van 5 jaar, is voornamelijk te omschrijven als kleurrijk. Fel roze, oranje, koraalrood, geel en blauw… het knalt de kast uit. Kleuren doen het goed bij onze blonde dame. Maar na een paar goede zonnestralen kleurt haar huid snel lekker bruin (dat heeft ze helaas van papa en niet van mij) en dan staan zachte tonen als wit/creme/mint/grijs haar ook goed. Bovendien vind ik deze kleuren altijd heel sereen, chique en girly staan. Tijdens een weekendje weg, zag ik bij KiDZ boutique in Naaldwijk een prachtige outfit van KIE stone in de kleur off-white. KIE stone, begonnen als de grote zus van Kiezeltje is dit seizoen voor de tweede keer verkrijgbaar in de winkels. KIE stone heeft een stoer logo en onderscheidt zich door haar hippe trendy modellen in mooie prints en soepele zachte stoffen. De collecties bestaan uit verschillende kleurenthema’s die onderling goed met elkaar te combineren zijn. Kiezeltje groeide met haar klant mee en daar paste een nieuwe naam bij… KIE stone! Een stoere naam die past bij het nieuwe modebeeld en waarmee de groei in de toekomst ook in het buitenland doorgezet kan worden. Ik hou enorm van KIE stone vanwege de mooie details zoals biesjes, lint, bedeltjes en bijzondere stiksels. KIE stone is verkrijgbaar in de maten 98 t/m 164.

Als echte Shopaholiek kan ik ervan genieten om leuke winkels te ontdekken in dorpen/steden waar je normaal niet komt. KiDZ boutique is een gezellige kinderkleding winkel in het centrum van Naaldwijk. Ze verkopen baby en kinderkleding van de meest trendy merken. De merken zijn geselecteerd om hun kwaliteit, orginaliteit en uitstekende pasvorm voor de doelgroep. Voor elk type kind is er wel een outfit: van lief en schattig, stoer en trendy tot klassiek en sportief. Zoals gezegd viel mijn oog direct op het rek van KIE stone. Ik had deze zomercollectie nog niet eerder ‘live’ gezien en gevoeld maar toen ik het vast pakte, zag ik direct dat het comfortabel was. Wat een heerlijke stofjes! En elk item is voorzien van prachtige details. Samen met Bente koos ik voor een set van een rok, shirt en speels vestje. ‘Volgens mij hebben echte prinsessen dit aan mama’, zei ze.. Ik kan me voorstellen dat ze dat denkt want het is ook absoluut prachtig. Ideaal voor de komende paasdagen, een feestje, de communie, maar ook heel draagbaar voor daarna. Het is prima te wassen want de stoffen zijn van een perfecte kwaliteit!

Het shirt is gemaakt van een zachte katoen en heeft een mint kleurige en beige opdruk. We combineren het op een rokje wat bestaat uit twee laagjes. De binnenlaag is uitgevoerd in een zachte jersey. Daaroverheen zit een stevig gaasmotief stof wat tegen een stootje kan. De onderlaag is net iets korter wat het rokje een extra leuk effect geeft. De soepele tailleband is uitgevoerd in glinsterend zilver. Aan de band hangt een vrolijk hakschoentje te bungelen. Het vestje is uniek door de prachtige vorm. De mint kleurige stof is voorzien van subtiele zilveren glitters. Ook hier een leuk detail in de vorm van een veer-hangertje en opdruk KIE stone, together with you.

In de winkel van KiDZ boutique te Naaldwijk zijn we enthousiast geholpen door Noemi. Zij kwam met verschillende opties om de set van KIE stone anders te combineren. We combineren de set met een ivoorkleurige 3/4 legging met opdruk in beige. Maar ook kniekousen staan er ontzettend leuk bij zoals de kousen van Moodstreet, voorzien van een roze en mint kleurige band. Ook de sjaal die Noemi ons liet zien, was een schot in de roos. Bente is nogal fan van sjaals. Heerlijk op een minder warme dag of in de ochtend op de fiets. De sjaal van Habadie past qua kleur en stijl perfect bij deze outfit van Kiestone. Maar deze is ook leuk te combineren met bijvoorbeeld een spijkerjasje!

 Facts

 • Bente is 123 cm en draagt de complete set in maat 122/128.
 • De zilveren tailleband van het rokje zit heel comfortabel om haar middel.
 • Ook het shirtje zit als gegoten en er is zelfs nog wat groeiruimte.
 • De legging heeft een 3/4 lengte en heeft een subtiele opdruk op het rechterbeen.
 • Het mintkleurige vestje bevat subtiele zilveren glitters en leuke details.

Fashion ideetjes

 • De items van KIE stone zijn allemaal onderling te combineren. Combineer de set met een geel hemdje van KIE stone en je krijgt een hele andere uitstraling.
 • Kies voor de afwisseling in plaats van een legging voor kniekousen. De kousen van Moodstreet passen perfect bij deze outfit. Verkrijgbaar in de winkel.
 • Draag de set met gympen, sneakers of met een leuk slippertje. Bente draagt hier de grijze metallic slippertjes van Ipanema.

Shoppen

 • Je vindt de KiDZ boutique aan de Molenstraat 11 te Naaldwijk.
 • KiDZ boutique is zeer actief op social media en is te volgen via bijvoorbeeld Facebook en Instagram.
 • Alle populaire merken vind je in de winkel, voor jongens en meisjes zoals o.a.: B.Nosy, Retour, Ninni Vi, Mim-pi, Quapi en TOPitm.
 • Ben je niet in de buurt van Naaldwijk, dan kun je ook online shoppen. De webshop wordt overigens binnenkort vernieuwd.
 • Je vindt de KIE stone zomercollectie hier.
 • Nieuwsgierig naar het hele KIE stone assortiment, klik dan hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Kidz boutique naaldwijk

 

Kidz boutique naaldwijk

Kidz boutique naaldwijk

Kidz boutique naaldwijk

 

Kidz boutique naaldwijk

Kidz boutique naaldwijk

 

Kidz boutique naaldwijk

Kidz boutique naaldwijk

 

*sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply