Barbara GIRL KERST REVIEWS

XMAS-days met NONO! Part II

28 november 2016
Kerst NONO

BLACK BAROQUE

Vorige week zagen jullie in dit blog Bobbie stralen in haar chique gouden kerst jurkje van NONO. Zonne was ook van de partij in deze shoot en nu is het haar beurt om een prachtige kerstlook te laten zien van NONO XMAS’16. Samen hebben ze trouwens ook de grootste pret op de slee, dus lees snel verder.

Toen ik dit jurkje binnen kreeg, moest ik twee keer kijken, eerlijk is eerlijk. Allereerst dacht ik wat veel geschitter, maar direct daarna volgde een open mond van het luchthappen. De pailletjes en glitters zijn echt adembenemend! Waar zal ik beginnen….

Het is een vrij recht model. De schouders zijn zo scherp gesneden dat het de illusie wekt dat Zonne kleine schoudervullingen draagt. Dit is dus niet het geval. De grote boorden van de mouwen en het achterpand hebben een subtiele black-glitter. Dit is echt waar, super mooi!  Het krullende motief aan de voorkant, doet me denken aan barok. De schitterende krullen zijn heel sierlijk en het voelt niet hard aan. Ook heel belangrijk als je glitterkleding draagt;)

De legging is hetzelfde materiaal als het achterpand en de boorden van het jurkje. Ik vind deze subtiele glitter zo mooi, dat ik tegen Zonne heb gezegd dat ze de legging best al naar school aan mag.  Anders gaan Zonne en ik er veels te kort van genieten!

De broderie kousjes heb ik er nu bij gedaan, omdat dit zo leuk matcht met haar zus, maar is natuurlijk niet persé noodzakelijk om het outfitje perfect te maken. De lak boots zijn van Nik&Nik en maken het stijltje stoer en heel draagbaar. Na de Kerst kan Zonne dit setje zelfs gewoon aan naar school met bijvoorbeeld een faux leren legging en een vestje!

Ik zie nu al voor me hoe de meiden aan tafel zitten bij kaarslicht en kerstmuziek op de achtergrond. Volgens mij gaan ze zich als echte prinsesjes voelen, wat denk jij?

Maatadvies:

Alles wat Zonne draagt is maat 116 en Zonne is ook 116 cm. Het zit allemaal perfect!

Verkoopinformatie NONO:

Kinderkleding-tekoop

Happybee

 

Kerst NONO

Kerst NONO

Kerst NONO

Kerst NONO

Kerst NONO

Kerst NONO

Kerst NONO

 

sponsored-post

 

 

 

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marja 30 november 2016 at 09:53

    Zoooo schattig! Heb gister deze schatjes besteld: http://www.shuz.nl/dr-martens-delaney_zilver_10561.html
    M’n kleine was opslag verliefd en ik vind ze stiekem ook heel vet. X

  • Leave a Reply