GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

MAYCE Girlslabel – HIGH SUMMER 2021

7 juni 2021

SUMMER TIME met MAYCE Girlslabel

Nou, eindelijk is daar de zon! En direct ook flink aanwezig. Wat hebben we vorige week al genoten, elke dag gezwommen. Natuurlijk was er af en toe een bui maar dat is dan weer goed voor de plantjes in de tuin. Ook deze week laat de zon zich van haar beste kant zien, elke dag een graadje erbij. Genieten maar! 

De winterjas kan eindelijk weggehangen worden, ver weg van de kapstok! We hebben er even op moeten wachten, maar nu krijgen we dan toch echt het ultieme zomergevoel. Is jouw kast al summer proof of ben je nog op zoek naar een fijne outfit? Kijk dan zeker even naar deze heerlijke set van MAYCE Girlslabel! Super comfortabel en wat een gave kleur!

Eerder lieten we deze set van MAYCE Girlslabel al zien in een andere kleurstelling (roze/zwart). Die blog lees je hier nog even terug. Omdat het broekje zo ontzettend fijn zit, wilde Bente graag ook graag de groene variant aan haar zomerkast toevoegen. De stof van het broekje is heel apart. Super elastisch, ultra zacht en licht en heeft een hele mooie uitstraling. Het pastelgroene hemdje is voorzien van mooie bandjes die het net even wat romantischer maken. Wij houden van een ton-sur-ton outfit maar is het geheel je net iets te groen, kies dan voor een andere top zoals bijvoorbeeld de zwarte top met letters ICON. De hele collectie is met elkaar te combineren dus er is zeker een item wat bij je past!

Maatinfo: Bente is 150 cm en draagt het broekje en de top in maat 146/152. Deze set valt dus goed op maat.

Belangrijke weetjes over MAYCE Girlslabel:

  • De collectie is te koop vanaf maat 98/104 tot en met 158//164
  • MAYCE Girlslabel heeft een smalle pasvorm zoals Ninni Vi destijds. Er zijn echter ook een aantal loose-fit items.
  • De complete collectie bestaat uit 1 levering en de voorraad is beperkt.
  • Dit seizoen is de collectie enkel online verkrijgbaar. In de toekomst zijn er plannen voor uitbreiding.
  • De prijzen van de verschillende items vallen in het middensegment, vergelijkbaar met Ninni Vi.

Shoppen: shorttop

De hele collectie bekijken, klik dan hier! Veel shopplezier!

www.mayce.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Mayce girlslabel zomer 2021

 

Mayce girlslabel zomer 2021

 

Mayce girlslabel zomer 2021

Mayce girlslabel zomer 2021

 

Mayce girlslabel zomer 2021

 

Mayce girlslabel zomer 2021

 

Mayce girlslabel zomer 2021

 

Mayce girlslabel zomer 2021

*sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply