GIRL MUSTHAVE REVIEWS

Vlechten met Knoop & Knot

23 november 2015

MOOIE KAPSELS VOOR MEIDEN EN MAMA’S

Ik kan er echt van genieten om een meisjesmoeder te zijn. Al die leuke jurkjes en rokjes, zoete spulletjes voor haar kamertje en heerlijk tutten met de haartjes. Een mooi setje kleding verdient ook een leuke hairdo vind ik. Nu kan het haar mooi zitten op allerlei manieren: los, een beetje nonchalant, mooi gevlochten of in een knotje. Knotje zijn super hip op het moment en invlechten vind ik zelf ook erg mooi.

Op Facebook zie ik vaak de mooiste creaties voorbij komen en ook wel eens workshops, maar die zijn natuurlijk altijd ver weg. Aangezien ik zelf niet echt verder kwam dan een gewone invlecht zocht ik toch een manier om meer te leren. Via via hoorde ik van het boekje Knoop & Knot. Een boek waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je mooie vlechten maakt. Niet alleen in tekst krijg je de uitleg ook in foto’s. Linde en ik zijn gelijk aan de slag gegaan, hieronder zie je het resultaat. Ook de visgraat heb ik inmiddels onder de knie en dit weekend gaan we eens aan de watervalvlecht beginnen.

In het boekje staan echt heel veel kapsels, geschikt voor alle leeftijden. Ook voor de echte mini’s, grotere meiden of mama’s met lang haar een echte aanrader. Naast mooie vlechten ook leuke knotjes en heel veel tips voor het verzorgen van het haar. Bijna alle kapsels zijn geschikt voor half lang tot lang haar. Voor een enkel kapsel moet Linde nog even sparen.

Informatie Knoop & Knot:

Koop hier Knoop & knot

Facebookpagina Knoop & Knot

IMG_9661

Leuk verpakt komt het boekje binnen. Daar word ik altijd zo blij van.

IMG_9662

Het boek: Knoop & Knot geschreven door Tamara Vogels.

IMG_9664

De watervalvlecht, altijd al willen leren.

IMG_9665

En tips voor leuke knotjes zijn hier ook altijd welkom.

IMG_9666

Linde kiest voor deze “knappe vlecht”.

IMG_9714

En gelukt?

IMG_9717

Wij vinden van wel.

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply