Anouk GIRL KIDS FASHION REVIEWS

Een instant lentegevoel in deze koraalrode outfit!

17 maart 2019

KIE STONE ZOMER 2019

Ik had het helemaal bedacht. Heerlijke buitenfoto’s voor dit op en top zomerse setje. Helaas werkte het maartse weer totaal niet mee. Er was bijna geen droog moment zonder grauwe lucht te vinden deze week. Gelukkig vonden we ook binnen een heerlijk chillplekje waar we ons met onze ogen dicht een beetje in de zomer waanden

KORAALRODE DROMEN

Als je Benthe vroeger naar haar lievelingskleur vroeg, gaf ze steevast als antwoord koraalrood. Best een specifieke kleur voor zo’n klein meisje, maar ze bleef het volhouden. Ook nu is het nog steeds een van haar favoriete kleuren en daarom is deze set van KIE stone haar op het lijf geschreven. Of je het koraalrood, peach of oranje wil noemen is aan jou, de zachte kleur blijft prachtig en geeft een instant lentegevoel.

DE OUTFIT

KIE stone heeft ook dit seizoen weer een collectie die zowel trendy, stoer als girly te noemen is. Voor ieder wat wils, maar met een duidelijke handtekening. Elk kledingstuk is afgewerkt met een mooi bedeltje, kijk maar eens naar de foto’s hieronder. Wij combineren het koraalrode hemdje met merklogo met een vrolijke strokenrok met allover bloemenprint. Het wit contrasteert mooi met de key-kleur en de sparkling tailleband geeft de rok een luxe look en feel.

Het bombertje is reversible en kun je dus naar hartenlust combineren! Wat dacht je bijvoorbeeld van een mix met een jeans in een lichte wassing en hippe witte sneakers?

KIE stone gebruikt fijne zachte stoffen die soepel om het lichaam vallen. Zo is de bomber gemaakt van travelstof, waardoor hij na het wassen extra snel droogt en hij zit ook nog eens superlekker aldus Benthe. KIE stone is er voor girls met de maten 98 tot en met 164.

Benthe draagt de top en rok in maat 122-128, zij is ca. 127 cm. Voor het bombertje kozen we een maatje groter.

SHOPPEN

De verkooppunten van KIE stone vind je hier. Ga vooral eens kijken bij de stenen winkels bij jou in de buurt die dit merk verkopen. Zo kun je de hele collectie in het echt zien en voelen.

Wil je de Benthe en haar broer en zusje ook volgen op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

koraalrode

koraalrode

koraalrode

_MG_0906

_MG_0917-bewerkt

koraalrode

_MG_0922-bewerkt

_MG_0923-bewerkt

koraalrode

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply