GIRL REVIEWS

Eva in Moodstreet: een echt herfst-setje

27 september 2016

Dit setje van Moodstreet kwam, zag en overwon. Jullie denken vast dat ik overdrijf: maar niks is minder waar: dit is echt zo mooi!

Het thema van Moodstreet van deze wintercollectie is Aspen. Jullie allemaal wellicht bekend als een enorm tof plaatsje om de winter door te brengen. Wel alleen voor de happy few: want A… het is best ver weg en B.. ook erg duur :). Maar daarom wel tof dat Moodstreet hier haar thema van heeft gemaakt.

Dit setje is gewoon echt Herfst! Check de kleuren, het gebruik van verschillende materialen en prints: supermooi! Hier heb je niet veel woorden voor nodig. Ik heb bij deze review ook een filmpje gemaakt omdat op de foto’s het “mooie” niet eens echt overkwam, daar heb je dan toch bewegende beelden bij nodig: dus hierbij 🙂

De maten:  Eva’s draagmaat is  116/122. Ik heb gekozen voor alle items in 122. Achteraf had ze van de legging en het fake-fur giletje ook best 116 gepast, maar de 122 is niet storend. Het jurkje zit prachtig, zo soepel en zacht, met een prachtig glitterbiesje en een satijnen onderrokje. En check de  mooie details op de schouders. Je kunt toch niet anders zeggen dan dat dit gewoon prachtig is? Koop dit jurkje niet te klein, want dat is het effect weg en aangezien het jurkje niet meerekt zal het niet lekker zitten.

De laarsjes in donkerblauw met schubbenprint zijn van Develab en ook daar ben ik erg blij mee, zeker omdat ik dit seizoen zwaar in mijn “donkerblauw-fase” zit. Matchen bij alles! De laarsjes vallen mooi op maat. Eva heeft 29 en deze zitten haar prima, ze heeft ook echt maat 29 en ze heeft nog wat ruimte bij haar tenen, dus gewoon de maat bestellen die je nodig hebt. Ik ga er vanuit dat de zomer nu wel echt voorbij is en dat we de herfst ingaan. Dat houdt dus in: zomer opruimen en hello laarsjes, leggings, sokken en maillots. Heerlijk weer ).

Shoppen: Moodstreet o.a. bij Ko & Flo, Develab.

img_7572 img_7573 img_7578 img_7601 img_7622 img_7624 img_7632

*sponsored post

 

Facebook Comments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kris in Moodstreet: ready for fall / winter | Shopaholiek 3 oktober 2016 at 15:01

    […] week lieten we jullie een review zien uit de meisjeslijn van Moodstreet, dat setje hebben we inmiddels al een paar keer gedragen en Eva krijgt het ene […]

  • Leave a Reply