GIRL Marieke NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Een streepje voor!

26 oktober 2023

Zwart wit gestreept zagen we vorig jaar al veel bij met name de damesmode, maar dit seizoen ook niet weg te denken uit het modebeeld voor onze Kids!

Zwart-wit, combineerd zo enorm makkelijk….en als het dan ook nog lekker zit! En dat doet deze comfortabele grof gebreide trui uit de wintercollectie van Retour Jeans met een brede gebreide boord rond de halsopening en een boord aan de onderkant en onderaan de mouwen. Leuk detail vinden wij de tekst in het groen aan de voorzijde. Dat groen zul je overigens nog vaker bij ons terugzien, o.a.in de winterjas van Lizze.

Wij combineren trui Kyra hier in dit blog met een toffe jeans Luus in de kleur dodger blue. Deze 4-pocket cargo jeans uit de wintercollectie van Retour Jeans heeft een wide fit. De jeans heeft een hoge taille en rechte, wijde pijpen en een zak met klep op de broekspijpen. Voorzien van een verstelbaar elastiek in de taille en een gulp met knoop- en ritssluiting.

Retour, the No1Jeans Brand…. een goede jeans is onmisbaar in de kast van je mini! Echt met alles te combineren! Maar de trui is ook super leuk op een zwarte broek of een rokje , zoals jullie in het lookbook op de site of bij de winkels terug kunnen zien.

Beide items zijn hardlopers dus online al bijna uitverkocht, maar check even het verkooppunt bij jou in de buurt! De sneakers welke Lizze hier draagt zijn van Braqeez, deze zagen jullie eerder al in de blog voorbij komen. Passen er super bij!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply