GIRL Jolanda MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

Mix & Match met WAAAW

11 april 2018

Hoe ga jij deze top combineren?

Wellicht ligt er al een mooi stapeltje (of stapel) zomercollectie in je kast. Maar pas als je het echt kunt gaan dragen, sinds afgelopen weekend, dan zie je vaak verrassende combinaties van merken bij elkaar. Zeker op een dag als afgelopen zondag, sta ik voor de kast om te kiezen uit al dat moois. Er vormt zich al snel een chaos op het bed van dochterlief van alle sets die ik neerleg om de buit eens goed te bekijken en om samen met haar een keuze voor de ‘outfit of the day’te maken. Het lijkt wel een snoepwinkel…

En dan ineens zie je dat het rokje van het ene merk, heel leuk staat bij een top van een ander merk. En dat de plooi-top van Waaaw past bij…  tja… eigenlijk bijna alles. Wat een geweldig item is dit! Ik moet het jullie gewoon even laten zien. Het is een zwart/wit gestreepte top met plooitjes rondom de hals en het heeft een keyhole op de rug. De drukkers bij deze Waaaw top zijn optioneel. Je kiest bij je bestelling of je wel/geen drukkers wilt. Ik kies altijd voor drukkers want juist met de applicatie kun je je item heel persoonlijk maken.

De top staat hip op een short, een rok en natuurlijk op een spijkerbroek. En wie heeft nou geen leuke spijkerbroek in de kast liggen? Door de applicatie kun je de outfit helemaal afstylen. Ik vind het leuk als de kleur weer ergens terugkomt in de outfit (tja… setjes mens) maar misschien kies jij voor een totaal andere kleur als applicatie. Hieronder geef ik een aantal voorbeelden voor combinaties uit onze kledingkast. Items die jij misschien ook al in huis hebt. Ik ben heel benieuwd waar jij de Waaaw top mee gaat combineren want het is een echte musthave!

Facts:

  • Met deze Waaaw top kun je lekker mixen en matchen
  •  Combineer met de leukste drukkeraccessoires of kies voor de variant zonder drukkers (kiezen kun je enkel op de site van Waaaw zelf)
  • De top is verkrijgbaar in de kleuren geel, navy en gestreept en wordt de top ‘Fold’genoemd
  • De beschikbare maten zijn: 86/92 tot en met 146/152
  • Bente is 132 cm en draagt de top in maat 134/140. Past perfect en er is nog groeiruimte.

Shoppen:

  • Klik hier om de Waaaw top Fold te bestellen
  • Wil je de hele Waaaw collectie bekijken, klik dan hier
  • Klik hier om je outfit af te maken met een mooie haarband
  • Voor een leuke drukkerapplicatie, klik je hier.

Nieuwtje:

De volant (losse ruffle top) is nu ook op voorraad. Je kunt deze bevestigen op alle items met spaghetti bandjes. Ze worden zonder verzendkosten verzonden! Vergeet die dus niet mee te bestellen! Klik hier om dit item te bekijken en te bestellen. Er zijn diverse kleuren en prints beschikbaar!

Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan hier. Om mij gezellig te volgen op Insta, klik je hier.

 

Waaaw zomer 2018

Op een goede jeans staat het altijd leuk!

 

Waaaw zomer 2018

Deze leuke vogelapplicatie gaan we ook zeker dragen op de top. Lekker afwisselen! De broek is van Indian Blue Jeans (eerder seizoen). Maak je outfit af met de haarband. Slippers: Ipanema

 

Waaaw zomer 2018

De haarband is verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes!

 

Waaaw zomer 2018

Links: de rok van Ninni Vi, rechts: de short van TOPitm

 

Waaaw zomer 2018

Ook romantisch chique op een jeans short zoals bijvoorbeeld deze van Miss Sophie’s

 

Waaaw zomer 2018

Links: de denim short van Dutch Dream Denim, rechts: de bloemenshort van Br@nd

 

Waaaw zomer 2018

Ook de achterzijde van de top is prachtig. Het knoopje hoeft niet los bij het aantrekken. Handig voor de gymles…

 

Waaaw zomer 2018

Welke applicatie past bij jou?

*sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply