BUDGET GIRL Mandy

Budget-tip: Salopette

28 maart 2017

De leukste budget-items shop je hier!

Het is geen budget Monday vandaag, maar deze wilden we je toch niet onthouden. We hebben de allerleukste salopette gesignaleerd voor je dochter! Je weet wel: een tuinbroek, tuinpak of een dungaree. Het heeft veel benamingen, maar we bedoelen hetzelfde. Dit exemplaar is zo ontzettend leuk, bovenal door de zachte prijs, maar ook doordat hij wit is, door de ijsjespatch aan de voorkant en de korte pijpen. Stel je meisje eens voor in dit pak. Met een beetje fantasie denk je een tropische vakantiebestemming en de warme zon erbij. De beentjes al een beetje zongebruind, leuke felgekleurde sandalen met kwastjes eronder. Een hoedje op voor de zon of een bloemenbandje in de haren. Gelukkig is de zomer in zicht en kunnen we al genieten van een voorjaarszonnetje.

Net zo leuk als de salopette zijn deze shirtjes. Ze zijn gestreept in donkerblauw-wit en in roze wit. Het ene shirt is voorzien van een ananas in glitters en het andere heeft een aardbei. En als je niet kunt kiezen, neem je ze toch allebei? Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Shoppen:

Salopette, shirt met ananas, shirt met aardbei

Al deze items shop je bij Zeeman.

Wees er snel bij, want van de salopette en de shirts zijn online nog maar een paar maten verkrijgbaar. Zelfs tijdens het schrijven van deze blog gingen er weer een paar maten uit. Je kan het natuurlijk ook altijd proberen bij een stenen winkel in je buurt, vaak hebben die nog wat meer items op voorraad.

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply