Barbara KIDS FASHION REVIEWS

Een toffe nieuwe winterjas van Moodstreet

31 augustus 2018
nieuwe winterjas van Moodstreet

De winter komt eraan en kleine meisjes worden groot. Dan is toch het eerste wat ik als moeder denk: “O, er moet een nieuwe winterjas komen en grotere schoenen, want daar is ze uitgegroeid”. Straks is het ineens heel fris ‘s ochtends en dan heeft ze niets. Deze bijna tiener fietst zelf naar school, dus een warme comfy winterjas die ook nog tof is, is een absolute MUST!

Zo begon ik mijn afstruin acties op internet. Al gaat dit niet meer zonder slag of stoot, want Bobbie heeft intussen ook haar eigen mening ontwikkelt en daar moet naar geluisterd worden. Zomaar een winterjas komen wat naar moeders zin is, is er niet meer bij!

Wij stuitten op deze geweldige gave blauwe parka van Moodstreet. Wat een toffe subtiele print en kleur! Wat vind je ervan? Wij hebben natuurlijk een aantal eisen waaraan een jas moet voldoen en deze voldoet aan alles.

Allereerst zochten we een parka. Perfect voor op de fiets, geen halve blote rug die boven het zadel uitpiept. Nee, lekker over de bips heen, heerlijk thermo warm! Check; dat is deze jas.

Ook is de teddyvoering een enorme plus! Wij houden allebei van fake fur jassen, en deze heeft het zachte aaibare aan de binnenkant en is regenbestendig aan de buitenkant. Check; ook goedgekeurd!

Een capuchon vind ik dan weer heel praktisch, omdat Bobbie die 7 minuten naar school fietst en ’s middags weer terug ook zo droog mogelijk over moet komen. Deze capuchon is helemaal fijn, omdat hij een elastische band heeft, waardoor hij lekker afsluit om het hoofd en dus niet afwaait.

Bobbie en ik, die toch echte fashionata’s zijn, vinden de kleur en print natuurlijk ook heel belangrijk. Deze kleur blauw is écht heel mooi en door de vele schakeringen krijgt het een geweldig diepte effect. Het kleine zigzag printje, à la gebreid, geeft de jas een hele rijke en warme uitstraling. Echt in één woord PRACHTIG!

De jas heeft als detail een binnenzak en twee steekzakken aan de buitenkant. Op de borst staat geborduurd: You Rock! Het bruine lederlook merkje alsmede de rits met de bruin leren label maken hem chique. Hij is kwalitatief perfect afgewerkt. Natuurlijk is de rits sowieso heel praktisch, want je kunt de onderzijde open ritsen. Hoe fijn op de fiets. Last but not least heeft deze parka nog een mooi splitje op de rug, waardoor het een speels beeld geeft.

En zeg nou zelf, staat het niet geweldig? Wat zal dit meisje heerlijk warm naar school fietsen!

Shoppen

Barbara

nieuwe winterjas van Moodstreet
nieuwe winterjas van Moodstreet
nieuwe winterjas van Moodstreet
nieuwe winterjas van Moodstreet
nieuwe winterjas van Moodstreet
nieuwe winterjas van Moodstreet
nieuwe winterjas van Moodstreet

nieuwe winterjas van Moodstreet
sponsored-post

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply