LOVETHELOOK Mandy REVIEWS TEENS

New Brand: Deal-75

5 november 2016

Deal-75: Love the retro look

Jaarlijks komen er wel een aantal nieuwe merken bij in modeland. Het is dan belangrijk om goed op te vallen met een mooie en onderscheidende collectie. Wat dat betreft is Deal-75 ongetwijfeld op het juiste pad. Een paar weken geleden kon je stoere Thije in deze blog al zien schitteren in een gaaf shirt. Vandaag is Senna aan de beurt en zij mag dit mooie jurkje laten zien van de gloednieuwe collectie.

Wat ik mooi vind aan de meisjescollectie van Deal-75 is dat de ontwerper is ingesprongen op de behoefte van een grote doelgroep. Namelijk de wat oudere meiden die op weg zijn naar een meer volwassen look. Een eigen mening en een eigen keuze hebben over wat zij willen dragen. Wat ons betreft ligt hier nog een duidelijke behoefte die goed is opgemerkt door Deal-75. Het veelvuldig gebruik van felle kleuren, ruches, vrolijke printjes kennen we allemaal. Superschattig natuurlijk voor onze kleine prinsesjes, maar de grote meiden zijn deze periode vaak al lang ontgroeid.

Senna en ik houden allebei van stoere en tegelijk meisjesachtige kleding en we zijn dol op retro invloeden. Daarom past dit jurkje zo goed bij haar. Voor het maken van de foto’s gaan we terug naar de tijd van jukeboxen, Marilyn Monroe, James Dean en Grease. Als een echte Sandy neemt ze plaats in het decor van een Amerikaanse Diner, zo eentje die ik me nog zo goed kan herinneren uit de serie Happy Days.

Het jurkje heeft een prachtige dieprode kleur, dat mooi past bij Senna’s bruine haren. Het model heeft de herkenbare sixties A-lijn, een model dat we veel terug zien deze winter, ook bij rokjes. De stof is van een luxe kwaliteit en de zakken aan de voorzijde en de mouwtjes zijn afgewerkt met een zwarte bies in imitatieleer. De jurkjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 122-128 tot en met maat 146/152. Daarna gaat de maatvoering verder voor dames in XXS (maat 32) tot en met maat XL (maat 42). Zeg nou zelf; dit is toch een superleuk jurkje voor moeder en dochter om te twinnen?!

Wist je trouwens dat je zoon of dochter op dit moment mee kan doen aan de Kids Model Contest van Deal-75?  Tot 15 november kan je je minimodel aanmelden. Meer informatie hierover vind je op de facebookpagina of je gaat meteen naar deze link.

Info:

Senna draagt maat 146/152 bij een lengte van 1.48 m. De jurk valt qua lengte mooi op maat, loopt iets uit door de A-lijn en heeft hierdoor ook een hoog draagcomfort. Onder het jurkje draagt ze een zwarte maillot en haar lakleren brogues.

Shoppen:

Het jurkje shop je hier. Voor meer informatie over Deal-75 ga je naar hun website. Hier vind je de volledige collectie voor jongens, meiden en dames.

Bij deze wil ik mijn vriendin Daisy bedanken voor het gave kapsel en Tom’s Diner voor het beschikbaar stellen van de locatie.

Jurkje Deal-75 Jurkje Deal-75 Jurkje Deal-75Jurkje Deal-75Jurkje Deal-75

Jurkje Deal-75

Jurkje Deal-75

 * Sponsored Post

 

 

 

________

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply